FenerbahçeFenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini buldu! Görüşmeler başladı

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini buldu! Görüşmeler başladı

27.08.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini Belçika'da bulduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, 22 yaşındaki futbolcu için görüşmelere başladığı belirtildi.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlunun alternatifini buldu Görüşmeler başladı

Ferdi Kadıoğlu'nu rekor bedelle Brighton'a gönderen Fenerbahçe'de sol bek transferi için çalışmalar hızlandırıldı. Sarı-lacivertlilerin, Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini Belçika'da bulduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Sports Digitale'in haberine göre; Fenerbahçe'nin Gent forması giyen Archie Brown'ı gündemine aldığı belirtildi. Archie Brown'ın menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerildiği kaydedildi.

Fenerbahçe'nin 22 yaşındaki İngiliz sol bek için harekete geçtiği vurgulandı. Sarı-lacivertlilerin, Archie Brown için transfer görüşmelerine başladığı belirtildi.

22 yaşındaki sol bek, bu sezon Gent'te 9 maça çıktı. Archie Brown, bu karşılaşmalarda 2 asist üretti.

İngiliz sol bekin Gent ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Archie Brown'ın güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Derby County altyapısında futbola başlayan Archie Brown daha sonra Laussane Sport'ta oynadı. Gent, 2023-2024 sezonu başında genç sol bek için 4 milyon euro bonservis bedeli ödedi.