BeşiktaşAlex Oxlade Chamberlin için transfer savaşı! Beşiktaş'a müjdeli haber

Alex Oxlade Chamberlin için transfer savaşı! Beşiktaş'a müjdeli haber

27.08.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta gözden çıkarılan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Alex Oxlade Chamberlain için çok sayıda takımın devreye girdiği öne sürüldü.

Alex Oxlade Chamberlin için transfer savaşı Beşiktaşa müjdeli haber

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen ve henüz takımdan ayrılmayan Alex Oxlade Chamberlin için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İngiliz orta saha için ülkesinden ve Avrupa'dan çok sayıda takımın ilgisinin bulunduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İngiliz basınında yer alan habere göre; Beşiktaş forması giyen Alex Oxlade Chamberlain'in Premier Lig'den 5 takımın radarında olduğu vurgulandı. West Ham United, Nottingham Forest, Brentford, Wolverhampton ve Crystal Palace'ın Alex Oxlade Chamberlin ile ilgilendiği aktarıldı.

Alex Oxlade Chamberlin için transfer savaşı Beşiktaşa müjdeli haber

31 yaşındaki orta saha için Avusturya ekibi Salzburg'un da ilgisinin bulunduğu belirtildi. Öte yandan İngiliz orta sahanın, Hollanda temsilcisi Ajax'ın da radarında olduğu iddia edilmişti.

Alex Oxlade Chamberlain, geride kalan sezon başında imza attığı Beşiktaş'ta 30 maça çıktı. İngiliz yıldız, siyah-beyazlı takımda 4 gol attı ve 1 asist üretti.

31 yaşındaki orta sahanın Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Alex Oxlade Chamberlin'in güncel piyasa değeri 4 milyon 200 bin euro.

Haberin Devamı

Alex Oxlade Chamberlin için transfer savaşı Beşiktaşa müjdeli haber

Southampton altyapısında yetişen Alex Oxlade Chamberlain daha sonra Arsenal ve Liverpool'da oynadı. 31 yaşındaki yıldız futbolcu, İngiltere Milli Takımı'nda 35 karşılaşmada süre aldı. Alex Oxlade Chamberlain, bu müsabakalarda 7 kez rakip fileleri havalandırdı.