FenerbahçeFenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu için istediği bonservis belli oldu!

Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu için istediği bonservis belli oldu!

17.08.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Brighton’ın kadrosuna katmayı çok istediği Ferdi Kadıoğlu konusunda direnmeyi sürdürüyor. Yönetim ve Teknik Direktör Mourinho yıldız oyuncunun gitmesine sıcak bakmazken, bu transferin gerçekleşmesi için istenen bonservis ortaya çıktı.

Fenerbahçenin Ferdi Kadıoğlu için istediği bonservis belli oldu

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu için İngiliz ekibi Brighton’ın transfer ısrarı sürse de, sarı-lacivertli yönetim oyuncusunu satmamak için direniyor.

Haberin Devamı

Takım içinde alternatifi olmayan milli futbolcunun gidişi halinde bu kadar kısa sürede yerinin dolması mümkün gözükmüyor.

MOURİNHO KALMASINI İSTİYOR

Şampiyonluk yolunda Ferdi’ye büyük ihtiyaç duyacak olan Teknik Direktör Mourinho da futbolcunun kalmasını istiyor.

Yani hem yönetim hem de teknik direktör bu konuda aynı fikirde... Ferdi ise kariyerini İngiltere’de sürdürmeye sıcak bakıyor. Şu an için 30 milyon Euro garanti olmak üzere 35 milyon Euro’luk bir teklif söz konusu. Fenerbahçe bu teklifin yükselmesi durumunda satmayı düşünebilir.

İSTENEN ŞARTLAR

Bunun için de Brighton’ın 40 milyon Euro bandına çıkması gerekiyor. Eğer Ferdi satılmaz ve takımda kalırsa ücretinde de iyileştirme yapılacak. Giderse de en yüksek bonservis bedeli hedefleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin Ferdi Kadıoğlu için istediği bonservis belli oldu

Ferdi’nin ayrılma ihtimali sebebiyle sarı- lacivertliler sol bek arayışları da sürdürüyor. Ayrıca Oosterwolde için de teklifler geliyor. Ancak şu an için bu oyuncunun satışının gündemde olmadığı bildirildi. Özellikle de Ferdi için Brighton’ın bu kadar yoğun ısrarı sürerken Oosterwolde’nin kesinlikle takıma kalacağı ifade edildi.

ORTA SAHA SIKINTI

Sarı-lacivertli ekipte orta saha sıkıntısı devam ediyor. Cezalı Mert Hakan Yandaş bugünkü Göztepe maçında takımdaki yerini yine alamayacak. Kadroda olsa da Fred’in sakatlığı tam düzelmedi. Zajc, Kruniç ve Crespo ise zaten düşünülmüyor.

Bu yüzden orta sahadaki sıkıntıyı çözmek kolay olmayacak. Bugünkü maçta Tadiç’in orta sahada forvet arkası oynaması bekleniyor. Öte yandan sakatlığı nedeniyle Lille maçında forma giyemeyen Ferdi, Göztepe maçının kadrosuna dahil edildi.