FenerbahçeFenerbahçeli İsmail Yüksek, Avrupa Şampiyonası'nda hayran bıraktı! 2 talip birden çıktı

Fenerbahçeli İsmail Yüksek, Avrupa Şampiyonası'nda hayran bıraktı! 2 talip birden çıktı

08.07.2024 - 19:31 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu İsmail Yüksek'in Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği performans dikkat çekti. Milli futbolcuya Avrupa'dan 2 kulübün talip olduğu aktarıldı.

Fenerbahçeli İsmail Yüksek, Avrupa Şampiyonasında hayran bıraktı 2 talip birden çıktı

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin yıldızı İsmail Yüksek'le ilgili flaş bir gelişme yaşandı. A Milli Futbol Takımı ile birlikte dün gece İstanbul'a gelen tecrübeli orta sahaya Avrupa'dan 2 kulübün ilgi gösterdiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'deki geleceği merak konusu olan İsmail Yüksek için görüşmelerin başladığı kaydedildi. Ajansspor'un haberine göre; Fenerbahçe forması giyen İsmail Yüksek, Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği performansla Marsilya ve Wolfsburg'un transfer listesine girdi.

Fenerbahçeli İsmail Yüksek, Avrupa Şampiyonasında hayran bıraktı 2 talip birden çıktı

Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'nın önümüzdeki günlerde milli futbolcu için Fenerbahçe'ye teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi. Bundesliga temsilcisi Wolfsburg'un da İsmail Yüksek'in menajeriyle temasa geçtiği aktarıldı.

Sarı-lacivertli kulüpte İsmail Yüksek'in yeni sezon planlamasında önemli bir yeri olduğu kaydedildi. Fenerbahçe kurmaylarının, milli futbolcuyu 15 milyon euronun altında bir rakama satmaya sıcak bakmadığı vurgulandı.

25 yaşındaki orta saha, geride kalan sezonda Fenerbahçe'de 47 müsabakada süre aldı. İsmail Yüksek bu maçlarda 1 gol atma başarısı gösterdi. Milli futbolcu, takım arkadaşlarına 6 asist yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeli İsmail Yüksek, Avrupa Şampiyonasında hayran bıraktı 2 talip birden çıktı

Milli futbolcu İsmail Yüksek'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 25 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Bursa Yıldırımspor altyapısında yetişen İsmail Yüksek daha sonra Gölcükspor'da oynadı. İsmail Yüksek, 2020-2021 sezonu başında Fenerbahçe'ye imza attı. Tecrübeli orta saha Balıkesirspor, Adana Demirspor ve Bursaspor'da kiralık olarak forma giydi.

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer alan İsmail Yüksek, ay-yıldızlı formayla toplamda 17 maça çıktı. İsmail Yüksek bu mücadelelerde 1 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi.