FenerbahçeSon dakika | Fenerbahçe Serdar Aziz ayrılığını açıkladı! Jose Mourinho ile görüştü

Son dakika | Fenerbahçe Serdar Aziz ayrılığını açıkladı! Jose Mourinho ile görüştü

08.07.2024 - 12:55 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları sürerken kulüp resmi hesabından yapılan açıklamada Serdar Aziz'in kamptan ayrıldığını duyurdu.

Son dakika | Fenerbahçe Serdar Aziz ayrılığını açıkladı Jose Mourinho ile görüştü

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları sürerken kulüp resmi hesabından yapılan açıklamada Serdar Aziz'in kamptan ayrıldığını duyurdu

Haberin Devamı

MOURİNHO İLE GÖRÜŞTÜ
Fenerbahçe'den yapılan açıklamada Serdar'ın Mourinho ile görüşerek kamptan ayrılığını duyurdu: "2018-2019 sezonundan itibaren formamızı giyen Serdar Aziz, Teknik Direktörümüz Jose Mourinho ile görüşerek kamptan ayrılmıştır. Futbolcuya transfer görüşmeleri için izin verilmiştir. Oyuncunun takımımızın yeni sezon planlamasında yer almayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız."

FENERBAHÇE'DE 135 MAÇA ÇIKTI
Fenerbahçe forması altında 135 maça çıkan 33 yaşındaki Serdar Aziz, 11 gol attı ve 6 asist yaptı. Serdar Aziz'in Fenerbahçe ile mevcut sözleşmesi 2025 yılında sona eriyordu.

Son dakika | Fenerbahçe Serdar Aziz ayrılığını açıkladı Jose Mourinho ile görüştü

SÜPER LİG'DEN TALİPLERİ VAR
Serdar Aziz'in, Süper Lig ekipleri tarafından yakından takip edildiği ve Fenerbahçe'deki durumuna göre oyuncu için teklifler gelebileceği yazılmıştı. 33 yaşındaki stoperin Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

SERDAR AZİZ'DEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe'den ayrılmaya hazırlanan Serdar Aziz şu açıklamalarda bulundu:

Bilindiği üzere, 5 buçuk yıl formasını onurla giydiğim Değerli Kulübüm Fenerbahçe Spor Kulübü ile bugün yapmış olduğumuz son görüşmemizin neticesinde ayrılık sürecine girmiş bulunmaktayım. Bu süreçte göstermiş oldukları anlayış için Saygıdeğer Başkanım sayın Ali Koç. Kıymetli Büyüğüm Sayın Acun Ilıcalı ve Teknik direktörümüz Sayın Jose Mourinho'ya ayrı ayrı teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım.

MOURINHO: HİÇ OLMADIĞIM KADAR MOTİVEYİM
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, sarı-lacivertli takımın Avusturya kampında basın toplantısı düzenledi. Portekizli teknik adamın açıklamaları şu şekilde:

Kendimi çok mutlu ve motive hissediyorum. Hiç olmadığım kadar motive hissediyorum kendimi. Çalışmalarımıza takımın yarısıyla başlayabildik sadece kolay değil. 2 hafta içerisinde de Şampiyonlar Ligi ön elemesi başlayacak. Biz elimizdeki oyuncularla çalışmamızı en iyi şekilde sürdürüyoruz.

Kariyerimdeki her çalıştığım kulüp benim için meydan okumaydı. Sorumluluklarımı biliyorum çok iyi bir şekilde karşılandım burada. Kulübün şartları çok iyi. Sportif direktörümüz çok iyi. Hedefimiz 35 milyon Fenerbahçe taraftarına özledikleri mutlulukları vermek.

Haberin Devamı

'BAŞKANIMIZ MESAJI VERMİŞTİ'
Başkanımız çok direkt bir mesaj verdi. Kulübün gelişmesini istiyor. Gelişmesi demek de en iyi oyuncularımızı tutmak demek. Bu mesajı çok direkt bir şekilde verdi. 

'EN BÜYÜK ÖNCELİĞİM OYUNCULARIN TAKIMA DÖNMESİ'

Şu andaki en büyük önceliğim bütün oyuncuların takıma dönmesi. Szymanski ve Livakovic takıma katıldı. Tadic, Çarşamba günü gelecek. Türk Milli Takımı'ndaki oyuncularımız tatillerine yeni başladı. Transfer pazarında neye ihtiyacımız olduğunu biliyoruz. İlk Lugano maçında en iyi durumumuzda olmayacağız ama ikinci maçta tribünlerimiz o maçı kazanmamız için bize yardımcı olacak.