FenerbahçeFenerbahçe'de Cristian Medina ısrarı! Transfer için yeni teklif

Fenerbahçe'de Cristian Medina ısrarı! Transfer için yeni teklif

03.09.2024 - 19:33 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de orta saha arayışlarının hız kazandığı dönemde Cristian Medina ısrarının devam ettiği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, Arjantinli orta saha için yeni teklifte bulunduğu aktarıldı.

Fenerbahçede Cristian Medina ısrarı Transfer için yeni teklif

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de Cristian Medina transferi için çalışmalara yeniden hız verildiği ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin, Boca Juniors forması giyen 22 yaşındaki orta sahanın transferinde ısrarcı olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

Arjantin basınından TNT Sports'un haberine göre; Fenerbahçe'nin Cristian Medina transferinde Boca Juniors ile görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. 22 yaşındaki orta saha için sarı-lacivertli takımın yeni bir transfer teklifinde bulunduğu kaydedildi.

Fenerbahçe'nin Cristian Medina için yaptığı yeni teklifte oyuncuyu şimdi transfer etmek istediğini Boca Juniors'a ilettiği aktarıldı.

Fenerbahçede Cristian Medina ısrarı Transfer için yeni teklif

Boca Juniors'un Cristian Medina'yı yıl sonuna kadar takımda tutmak istediği belirtildi. Arjantin ekibinin transfer konusundaki kararını Fenerbahçe'ye birkaç saat içerisinde ileteceği kaydedildi.

Fenerbahçe'nin Cristian Medina için Boca Juniors'a yaptığı son teklifin 13 milyon euro bonservis artı sonraki satıştan yüzde 20 pay maddelerini sunduğu ifade edilmişti.

Haberin Devamı

Cristian Medina bu sezon Boca Juniors'ta 25 müsabakada süre aldı. 22 yaşındaki orta saha, bu karşılaşmalarda 3 kez rakip fileleri havalandırdı. Arjantinli futbolcu, takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

Fenerbahçede Cristian Medina ısrarı Transfer için yeni teklif

Cristian Medina'nın Boca Juniors ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2027'de sona erecek. 22 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Boca Juniors altyapısında yetişen Cristian Medina, Arjantin U23 Milli Takımı'nda 10 kez forma şansı buldu.