E-SporFenerbahçe'den EA SPORTS FC ile iş birliği!

Fenerbahçe'den EA SPORTS FC ile iş birliği!

19.07.2024 - 20:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Spor Kulübü, EA SPORTS FC ile iş birliğine gitti.

Fenerbahçeden EA SPORTS FC ile iş birliği

Fenerbahçe ve EA Sports arasında özel bir iş birliği anlaşması imzalandı. Yapılan anlaşmanın detaylarının kısa süre içerisinde açıklanacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan açıklamasında, "EA SPORTS, her yıl dünyanın dört bir yanındaki futbol fanatiklerini heyecanlandıran, birinci sınıf bir futbol oyunu sunuyor. Yaptığımız bu iş birliği ile Fenerbahçe’nin, EA SPORTS FC’nin önemli bir parçası haline geleceğini düşünüyoruz.” dedi ve ekledi: “EA SPORTS FC oyuncuları ile Fenerbahçe Spor Kulübü arasındaki bağı derinleştiren bu iş birliğinin takımımızı hem sahada, hem de ekranda destekleyen sarı-lacivert tutkunu taraftarlara heyecan verici anlar sunacağını bildirmekten mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

FC Futbol Ortaklıkları Direktörü James Taylor ise, "Türkiye bir futbol ülkesi ve Türk milleti de desteklediği takımlara sadık taraftarlar; bu da bizim Fenerbahçe S.K. gibi tarihi bir kulüple ortaklığımızı duyurmaktan heyecan duymamıza neden oluyor” dedi. “Bu ortaklık sayesinde sarı-lacivertli taraftarları sevdikleri oyunculara ve kulübe daha da yakınlaştırarak onlara gerçek bir futbol deneyimi sunabiliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Dijital eğlence sektöründe bir dünya lideri olan EA SPORTS FC, Kulübümüz ile dünyanın dört bir yanındaki oyunculara ve futbol taraftarlarına unutulmaz bir oyun deneyimi yaşatmayı hedefleyen uzun soluklu özel bir iş birliği yaptı.

Kulübümüz ve EA SPORTS arasında yapılan iş birliği ile taraftarlarımız EA SPORTS FC 25’teki yeni özelliklerin tadını çıkararak sevdikleri kulüple aralarındaki bağı güçlendirebilecekler.

Detayları önümüzdeki günlerde açıklanacak bu ortaklık kapsamında gerçekleşecek ortak aktivasyonlar ve gelişmeler aynı zamanda taraftarlarımızı da heyecanlandıracak."