BeşiktaşBeşiktaş'ta Marco Asensio operasyonu! İngilizler duyurdu

Beşiktaş'ta Marco Asensio operasyonu! İngilizler duyurdu

19.07.2024 - 20:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Paris Saint Germain forması giyen Marco Asensio'nun peşine düştüğü öğrenildi. Siyah-beyazlıların transferdeki formülü dikkat çekti.

Beşiktaşta Marco Asensio operasyonu İngilizler duyurdu

Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile transferleriyle dikkat çeken Beşiktaş'ta yeni hedefin Marco Asensio olduğu ortaya çıktı. Siyah-beyazlıların, 28 yaşındaki İspanyol futbolcuyla ilgilendiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

İngiliz basınında yer alan habere göre; Beşiktaş'ın Marco Asensio'yu transfer etmek istediği belirtildi. Siyah-beyazlıların transferde istekli olduğu vurgulandı.

Beşiktaş'ın Marco Asensio için Paris Saint Germain'e kiralama teklifinde bulunmaya hazırlandığı aktarıldı. 28 yaşındaki orta saha, Paris Saint Germain'de geride kalan sezonda 31 maça çıktı. Marco Asensio bu mücadelelerde 5 gol ve 7 asist üretti.

Beşiktaşta Marco Asensio operasyonu İngilizler duyurdu

Marco Asensio'nun Paris Saint Germain ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. İspanyol futbolcunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

Real Mallorca altyapısında yetişen Marco Asensio daha sonra Real Madrid'in yolunu tuttu. Bir dönem Espanyol'da da kiralık olarak forma giyen Marco Asensio, 2023-2024 sezonu başında bonservis bedeli olmadan Paris Saint Germain'e imza attı.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Marco Asensio operasyonu İngilizler duyurdu

Marco Asensio, İspanya Milli Takımı'nda 38 karşılaşmada süre aldı. 28 yaşındaki futbolcu, bu müsabakalarda 2 kez rakip fileleri havalandırdı.