FenerbahçeFenerbahçe'de Samet Akaydin'in temsilcisi açıkladı! 'Mario Branco ile görüştü'

Fenerbahçe'de Samet Akaydin'in temsilcisi açıkladı! 'Mario Branco ile görüştü'

23.07.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'deki geleceği merak edilen milli stoper Samet Akaydin'in temsilcisi açıklamalarda bulundu. Samet Akaydin'in temsilcisi, Mario Branco ile yaptıkları görüşmenin detaylarını paylaştı.

Fenerbahçede Samet Akaydinin temsilcisi açıkladı Mario Branco ile görüştü

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de geleceği henüz netlik kazanmayan Samet Akaydin için resmi açıklama geldi. Milli savunmacının temsilcisi, Samet Akaydin'in Fenerbahçe'deki geleceğine dair merak edilenleri cevapladı.

Haberin Devamı

Vincenzo Montella'nın Samet Akaydin'in performansından memnun kaldığını belirten Ender Yurtgüven, "A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Samet Akaydin'in 2024 Avrupa Şampiyonası'ndaki performansından memnun kaldı" dedi.

Radyospor'a konuşan Ender Yurtgüven, Samet Akaydin'in iyi bir turnuva geçirdiğini dile getirdi: "Eleştirdiğimiz noktalar da oldu, övdüğümüz yerler de oldu; ama genel olarak Samet Akaydin iyi bir şampiyona gerçekleştirdi."

Fenerbahçede Samet Akaydinin temsilcisi açıkladı Mario Branco ile görüştü

Samet Akaydin'in Hollanda maçında yaşadığı sakatlık sonrası tedavi sürecini anlatan Ender Yurtgüven, "Hollanda maçında bir müdahaleye maruz kaldı. Çok şükür ciddi bir sakatlığı olmadı. 10 gün tedavi gördü ve 2 gün önce Fenerbahçe'de çalışmalara katıldı" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Samet Akaydin'in Fenerbahçe'nin UEFA listesinde yer almamasına dikkat çeken Ender Yurtgüven, "Dolayısıyla Avrupa maçı listesinde olmaması kadroda düşünülmediği anlamına gelmiyor" diye konuştu.

Mario Branco ile yaptıkları görüşmeye değinen Ender Yurtgüven şu sözleri dile getirdi:

"Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco ile yaptığımız görüşmede, kendisi bize Jose Mourinho'nun Samet Akaydin'i 4 stoperinden bir tanesi olarak düşündüğünü söyledi."

Fenerbahçede Samet Akaydinin temsilcisi açıkladı Mario Branco ile görüştü

Samet Akaydin'in Fenerbahçe'de devam edeceğini vurgulayan Ender Yurtgüven, "Samet Akaydin, Fenerbahçe'de yoluna devam edecek. Bize verilen bilgi bu şekilde ve tüm inisiyatif Fenerbahçe'de" dedi.

30 yaşındaki stoperin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek.