FenerbahçeLille kalecisi Lucas Chevalier: Fenerbahçe konusunda endişeliydim

Lille kalecisi Lucas Chevalier: Fenerbahçe konusunda endişeliydim

23.07.2024 - 15:14 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Lugano'yu elemesi halinde üst turda Lille ile karşılaşacak. Fransız ekibinden eşleşme hakkında çarpıcı bir değerlendirme geldi.

Lille kalecisi Lucas Chevalier: Fenerbahçe konusunda endişeliydim

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi yolundaki ikinci ön eleme turunda İsviçre temsilcisi FC Lugano ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler turu geçmesi halinde ise Fransız ekibi Lille ile bir üst tura çıkmak için kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

'F.BAHÇE KONUSUNDA ENDİŞELİYDİM'

Fransız ekibinin kalecisi Lucas Chevalier'den, Fenerbahçe eşleşmesi hakkında çarpıcı bir açıklama geldi:

Fenerbahçe, Lugano eşleşmesinde favori. Şampiyonlar Ligi'ni hak etmemiz gerekecek. Fenerbahçe konusunda endişeliydim çünkü potansiyel olarak oynayabileceğimiz en tehlikeli takım olduklarını düşünüyorum. Yine de bu iş bitmiş değil. Lugano'nun da onlara zor anlar yaşatacağını düşünüyorum. Kimin geçeceğini bilmiyoruz. Her ikisiyle de oynamaya hazır olduğumuzdan emin olacağız.

MAÇLAR NE ZAMAN?

Fenerbahçe, İsviçre temsilcisi Lugano'yu elemesi durumunda UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fransa'nın Lille takımıyla karşılaşacak. Organizasyonda 3. eleme turu ilk maçları, 6-7 Ağustos, rövanşlar ise 13 Ağustos tarihinde oynanacak.

Yazarlar