FenerbahçeFenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Yıldız futbolcu bavullarını topluyor

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Yıldız futbolcu bavullarını topluyor

23.07.2024 - 12:47 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına artık sayılı günler kaldı. Kulüpleriddialı kadro kurmak için transfer çalışmalarını dört bir koldan sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Fenerbahçede sürpriz ayrılık Yıldız futbolcu bavullarını topluyor

Süper Lig'de kulüpler kadrolarını güçlendirmek için yoğun mesai harcıyor. İşte günün öne çıkan transfer gelişmeleri...

F.BAHÇE'DE YILDIZ FUTBOLCUYLA YOLLAR AYRILIYOR

UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turunda bugün İsviçre’nin Lugano ekibiyle deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe’nin oyuncu listesi belli oldu. Listeye, Cengiz Ünder, Samet Akaydın, Levent Mercan, Luan Peres, Miguel Crespo, Miha Zajc, Emre Mor, Burak Kapacak ve Umut Nayir dahil edilmedi. Bu futbolcularla yolların en kısa süre içinde ayrılması bekleniyor. Mourinho’nun, listeye yeni isimler de ekleyebileceği kaydedildi.

CENGİZ ÜNDER BAVULLARINI TOPLUYOR

Fenerbahçe teknik patronu Jose Mourinho’nun, UEFA Listesine almadığı Cengiz Ünder, İtalya’ya dönüş için bavullarını toplamaya başladı. Deneyimli futbolcu, Serie A’nın güçlü ekiplerinden Napoli’yle görüşmelerde bulunuyor. Deneyimli futbolcuyu 15 milyon Euro’ya kadrosuna katan Fenerbahçe’nin benzer bir rakam karşılığında Cengiz’in gidişine onay vermeye hazırlandığı ifade edildi. Cengiz’in de Çizme’ye dönmeye sıcak baktığı kaydedildi. (Fanatik)

NESYRİ İSTANBUL'A GELİYOR

Fenerbahçe uzun süredir uğraş verdiği Youssef En-Nesyri'nin transferinde mutlu sona ulaştı.

Sports Digitale'in haberine göre Youssef En-Nesyri'yi alacak özel jet havalandı ve bugün saat 14.00'te Sevilla'da olacak. Faslı golcü özel işlerini hallettikten sonra uçak havalanacak ve oyuncu sağlık kontrolü için İstanbul'da olacak


.

BEŞİKTAŞ'A TAGLIAFICO ÖNERİLDİ

Beşiktaş'a Arjantinli sol bek Nicolas Tagliafico’nun önerildiği bildirildi. Arthur Masuaku’yla yollarını ayırmayı planlayan yönetim, bu ismi satıp Arjantin Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası Şampiyonu olan oyuncuyu almayı planlıyor. Geçtiğimiz sezon Fransız ekibiyle 31 maçta görev alan 31 yaşındaki futbolcu 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Lyon ile 1 yıl daha sözleşmesi kalan tecrübeli futbolcunun 8 milyon Euro’luk piyasa değeri bulunuyor. Arjantin formasıyla da 63 maça çıkan Tagliafico 1 gole imza attı. (Fanatik)

 

Haberin Devamı
BEŞİKTAŞ'IN EMİRHAN ISRARI! SIKI PAZARLIK

Stoper bölgesi için Paulista'yı kadrosuna katan Beşiktaş, Çaykur Rizespor'dan Emirhan Topçu'yu da gündemine almıştı. Siyah-beyazlılar, 23 yaşındaki oyuncu için Karadeniz ekibinin kapısını çaldı. Rizespor'un ilk görüşmede 6 milyon Euro bonservis bedeli istediği öğrenildi. Kara Kartal'ın ise 4 milyon Euro önerdiği ve temasların sürdüğü aktarıldı. Sol stoper bölgesinde oynayan Emirhan geçen sezon mavi-yeşilli takımda 32 maça çıkarken tamamına ilk 11'de başladı ve 1 gol attı, 3 asist kaydetti. Toplam 2794 dakika sahada kaldı. (Sabah)

FENERBAHÇE'DEN İBRAHİM SANGARE HAMLESİ! İNGİLİZLER DUYURDU

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için yoğun çaba sarf eden Fenerbahçe, La Liga ekibi Sevilla’dan Youssef En-Nesyri için oyuncu ve kulübüyle her konuda anlaşma sağladı. Sarı-lacivertlilerin Nottingham forması giyen İbrahim Sangare transferi için harekete geçtiği iddia edildi.

18+2 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Ada basınında yer alan haberlere göre Fenerbahçe kurmayları, 18+2 milyon euroluk bir teklifte bulundu. Orta sahaya takıma seviye atlatacak bir hamle yapmak isteyen Fenerbahçe kalan bütçesinin büyük bir bölümünü orta sahaya ayırmış durumda.

BONSERVİSİNE 35 MİLYON EURO ÖDENDİ

Geçen sezon PSV'den 35 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Nottingha Forest'a transfer olan Sangare'nin 2028 yılına dek sözleşmesi bulunuyor. 43 kez Milli formayı sırtına geçiren futbolcu 11 gol kaydetti. Güncel piyasa değeri 30 milyon Euro olan Sangare, sezon boyunca 24 maçta forma giydi ve 2 gol, 1 asiste imza attı. (Fanatik)

 

WEGHORST'TAN TRABZONSPOR'A KÖTÜ HABER! EŞİ İKNA OLMADI

Trabzonspor'a Weghorst'tan olumsuz haber geldi. Hollandalı forvetin bağlı bulunduğu menajerlik şirketinin ortaklarında Mithat Halis, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Trabzonspor'un Weghorst'a ilgisi yeni değil; ama bu iş olmuyor. Weghorst'un eşi Trabzon'da yaşama fikrine sıcak bakmıyor. İkna edemediler. Keşke olsa, ama istemiyorlar. Ben de Trabzonspor'un bu transferi gerçekleştirmesini Trabzonsporlulardan daha fazla isterim. Çünkü Weghorst'u Beşiktaş'a getirirken kazandığımdan çok daha fazlasını kazanacağım. Keşke olsa" ifadelerini kullandı.


 

 

Haberin Devamı
SAVIC'TE İŞLEM TAMAM! 3 YILLIK ANLAŞMA

Trabzonspor, Atletico Madrid forması giyen Stefan Savic ile el sıkıştı. Karadağlı savunmacı için Atletico Madrid'e bonservis bedeli ödenmeyeceği öğrenildi.

BU HAFTA TÜRKİYE'YE GELECEK

Tecrübeli stoperin sağlık kontrolü için bu hafta İstanbul'a geleceği aktarıldı. Yapılan anlaşmanın 3 yıllık olduğu belirtildi.