FenerbahçeFenerbahçe'de Rodrigo Becao'ya sürpriz talip! İtalyanlar transfer için devreye girdi

Fenerbahçe'de Rodrigo Becao'ya sürpriz talip! İtalyanlar transfer için devreye girdi

18.08.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe forması giyen Rodrigo Becao'ya sürpriz bir talibin çıktığı öne sürüldü. İtalyan ekibinin, 28 yaşındaki stoperi kadrosuna katmak istediği vurgulandı.

Fenerbahçede Rodrigo Becaoya sürpriz talip İtalyanlar transfer için devreye girdi

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunmacısı Rodrigo Becao ile ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. 28 yaşındaki savunmacı için Serie A ekibinin devreye girdiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin yıldızı için dünyaca ünlü teknik direktörün istekli olduğu vurgulandı. İtalyan basınından Tutto Atalanta'nın haberine göre; Serie A ekibi Atalanta, Fenerbahçe forması giyen Rodrigo Becao'yu transfer listesine dahil etti.

Atalanta'nın savunma bölgesine takviye yapmayı planladığı vurgulandı. Brezilyalı futbolcunun, Serie A'daki tecrübesinin bu transferde etkili olduğu kaydedildi.

Fenerbahçede Rodrigo Becaoya sürpriz talip İtalyanlar transfer için devreye girdi

Fenerbahçe'nin cazip bir transfer teklifi gelmesi halinde Rodrigo Becao'yu gönderebileceği belirtildi. Atalanta Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini'nin Rodrigo Becao transferini istediği aktarıldı. Atalanta'nın Brezilyalı stoper için temaslarını hızlandıracağı vurgulandı.

Rodrigo Becao bu sezon Fenerbahçe'de sadece 1 maça çıktı. Göztepe karşılaşmasına ilk 11'de başlayan 28 yaşındaki stoper, 90 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

28 yaşındaki stoperin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. Rodrigo Becao'nun güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Bahia altyapısında yetişen Rodrigo Becao daha sonra CSKA Moskova'da kiralık olarak forma giydi. Udinese, 2019-2020 sezonunda kadrosuna kattığı Rodrigo Becao'yu 2023-2024 sezonu başında Fenerbahçe'ye gönderdi.

Fenerbahçe, Rodrigo Becao için 8 milyon 310 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Yazarlar