FenerbahçeFenerbahçe'de Cengiz Ünder gerçeği! Jose Mourinho'nun kararının perde arkası

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder gerçeği! Jose Mourinho'nun kararının perde arkası

02.08.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun gelecek sezon kadroda düşünmediği Cengiz Ünder'le ilgili kararının perde arkası ortaya çıktı.

Fenerbahçede Cengiz Ünder gerçeği Jose Mourinhonun kararının perde arkası

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de geleceği henüz netlik kazanmayan ancak Portekizli teknik direktör Jose Mourinho tarafından bileti kesilen Cengiz Ünder konusundaki gerçekler belli oldu.

Haberin Devamı

Portekizli teknik direktörün, milli futbolcuyu takımda neden istemediği ortaya çıktı. Jose Mourinho'nun sisteminde kanat oyuncularının savunma yardımının oldukça mühim olduğu belirtildi.

Jose Mourinho'nun talep ettiği savunma yardımını yapamayan Cengiz Ünder'in Fenerbahçe'de bu nedenle gözden çıkarıldığı aktarıldı. Cengiz Ünder'in Jose Mourinho'nun bu kararı sonrası harekete geçtiği ve menajeri aracılığıyla kendisine takım aradığı vurgulandı.

Fenerbahçede Cengiz Ünder gerçeği Jose Mourinhonun kararının perde arkası

27 yaşındaki kanat oyuncusunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Cengiz Ünder'in güncel piyasa değeri 14 milyon euro.

Bucaspor altyapısında yetişen Cengiz Ünder daha sonra Altınordu, Başakşehir, Leicester City, Roma ve Marsilya'da oynadı. Fenerbahçe, 2023-2024 sezonu başında Cengiz Ünder için 15 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Cengiz Ünder, A Milli Futbol Takımı'nda 51 karşılaşmada süre aldı. 27 yaşındaki kanat oyuncusu, ay-yıldızlı forma altında 16 kez gol atma başarısı gösterdi.