FenerbahçeFenerbahçe'de Alexander Djiku'ya sürpriz talip çıktı! Transfer için rakam verdiler

Fenerbahçe'de Alexander Djiku'ya sürpriz talip çıktı! Transfer için rakam verdiler

19.07.2024 - 18:52 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe forması giyen Alexander Djiku'ya Fransa'dan talip çıktığı öne sürüldü. Transferin bitebileceği bonservis bedeli haberin ayrıntılarında yer aldı.

Fenerbahçede Alexander Djikuya sürpriz talip çıktı Transfer için rakam verdiler

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin yıldızı Alexander Djiku ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Ganalı savunmacının, Fransa ekibinin gündeminde olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

Fransa temsilcisinin, Alexander Djiku için harekete geçtiği aktarıldı. Tecrübeli futbolcunun transferinin bitebileceği bonservis bedeli haberin ayrıntılarında aktarıldı.

Fransa basınından L'Equipe'in haberine göre; Fransa Ligue 1 ekibi Rennes, Fenerbahçe forması giyen Alexander Djiku'nun peşine düştü. Savunma hattındaki isimlerin ayrılığı sonrası Rennes'in Alexander Djiku'yu gündemine aldığı belirtildi.

Fenerbahçede Alexander Djikuya sürpriz talip çıktı Transfer için rakam verdiler

Rennes'in 29 yaşındaki stoper için bilgi toplamaya başladığı vurgulandı. Alexander Djiku'nun Rennes'in listesindeki önemli adaylar arasında olduğu aktarıldı.

Alexander Djiku'nun Fenerbahçe'ye bedelsiz imza atması nedeniyle transferin mümkün olduğu belirtildi. Rennes'in teklif yapması duumunda transferin 10 milyon euro karşılığında tamamlanabileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Alexander Djiku, geride kalan sezonda Fenerbahçe formasını 36 resmi müsabakada terletti. Ganalı savunma oyuncusu, bu mücadelelerde 3 gol atma başarısı gösterdi. Alexander Djiku, takım arkadaşlarına 2 asist yaptı.

Fenerbahçede Alexander Djikuya sürpriz talip çıktı Transfer için rakam verdiler

Alexander Djiku'nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Ganalı futbolcunun güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

Bastia altyapısında yetişen Alexander Djiku daha sonra Caen ve Strasbourg'da oynadı. Fenerbahçe, 2023-2024 sezonu başında Alexander Djiku'yu bonservis bedeli olmadan kadrosuna kattı.

Alexander Djiku, Gana Milli Takımı'nda 29 karşılaşmada süre aldı. Tecrübeli savunma oyuncusu, bu mücadelelerde 2 kez rakip fileleri havalandırdı.