BeşiktaşBeşiktaş'tan Benfica'nın yıldızına kanca! Teklif sunuldu

Beşiktaş'tan Benfica'nın yıldızına kanca! Teklif sunuldu

19.07.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Benfica forması giyen Danimarkalı futbolcuyu kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Siyah-beyazlıların sunduğu teklif belli oldu.

Beşiktaştan Benficanın yıldızına kanca Teklif sunuldu

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar transfer çalışmalarına yeniden hız verdi. Siyah-beyazlıların, Benfica'da forma giyen Danimarkalı oyuncuyu gündemine aldığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcu için resmi teklifte bulunduğu kaydedildi. Giovanni van Bronckhorst'un başarılı futbolcunun transferini istediği belirtildi.

Fanatik'in haberine göre; Jonas Svensson'un performansından memnun kalmayan Beşiktaş, Benfica forması giyen Alexander Bah'ı gündemine aldı. Siyah-beyazlıların, 26 yaşındaki futbolcu için teklifte bulunduğu vurgulandı.

Beşiktaştan Benficanın yıldızına kanca Teklif sunuldu

Beşiktaş'ın 26 yaşındaki futbolcu için kiralama teklifi sunduğu aktarıldı. Alexander Bah'ın Benfica'da gelecek sezon rotasyonda düşünülmediği ve ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

Alexander Bah, geride kalan sezonda Benfica'da 32 müsabakada forma şansı buldu. Danimarkalı futbolcu bu karşılaşmalarda 2 gol sevinci yaşadı. Alexander Bah, takım arkadaşlarına 4 asist yaptı.

Haberin Devamı

Alexander Bah'ın Benfica ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 26 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 13 milyon euro.

Beşiktaştan Benficanın yıldızına kanca Teklif sunuldu

Odense altyapısında yetişen Alexander Bah daha sonra Naesby BK, HB Köge, Sönderjyske ve Slavia Prag'da oynadı. Benfica, 2022-2023 sezonu başında tecrübeli futbolcu için 8 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Alexander Bah, Danimarka Milli Takımı'nda 15 karşılaşmada süre aldı. 26 yaşındaki futbolcu, bu mücadelelerde 1 kez rakip filelei havalandırdı.