FenerbahçeFenerbahçe'de Mateo Kovacic bombası! Jose Mourinho onay verdi

Fenerbahçe'de Mateo Kovacic bombası! Jose Mourinho onay verdi

19.07.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de transfer çalışmalarına hız veren kurmayların yeni hedefinin Mateo Kovacic olduğu öğrenildi. Jose Mourinho'nun 30 yaşındaki orta sahanın transferine onay verdiği kaydedildi.

Fenerbahçede Mateo Kovacic bombası Jose Mourinho onay verdi

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Cenk Tosun, Oğuz Aydın, Çağlar Söyüncü, Levent Münir Mercan ve Allan Saint Maximin'i transfer eden sarı-lacivertlilerin yeni hedefinin Mateo Kovacic olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe'nin Hırvat yıldızı transfer listesine dahil ettiği belirtildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun bu transfere onay verdiği kaydedildi. Portekizli teknik direktörün, Mateo Kovavic'i orta sahada Fred ile birlikte kullanmak istediği aktarıldı.

Fenerbahçede Mateo Kovacic bombası Jose Mourinho onay verdi

30 yaşındaki orta saha, geride kalan sezonda Manchester City formasını 46 kez terletti. Mateo Kovacic bu müsabakalarda 3 gol atma başarısı gösterdi. Hırvat futbolcu, takım arkadaşlarına 1 asist yaptı.

Mateo Kovacic'in Manchester City ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Hırvat yıldızın güncel piyasa değeri 30 milyon euro.

Ebelsberg altyapısında yetişen Mateo Kovacic daha sonra LASK Linz, Dinamo Zagreb, Inter, Real Madrid ve Chelsea'de oynadı. Manchester City, 2023-2024 sezonu başında 30 yaşındaki orta saha için 29 milyon 100 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Mateo Kovacic bombası Jose Mourinho onay verdi

Mateo Kovacic, Hırvatistan Milli Takımı'nda 104 karşılaşmada süre aldı. 30 yaşındaki orta saha, bu müsabakalarda 5 kez rakip fileleri havalandırdı.