İngiltere Premier LigFenerbahçe ve Galatasaray'a kötü haber! İlkay Gündoğan'ın yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe ve Galatasaray'a kötü haber! İlkay Gündoğan'ın yeni takımı belli oldu

21.08.2024 - 12:51 | Son Güncellenme:

Adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile geçen İlkay Gündoğan, eski takımı Manchester City'e imza atıyor! İşte son gelişmeler...

Fenerbahçe ve Galatasaraya kötü haber İlkay Gündoğanın yeni takımı belli oldu

Son günlerde adı sıkça Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan İlkay Gündoğan'ın yeni adresi açıklandı...

Haberin Devamı

The Athletic'te yer alan habere göre, Barcelona'dan bedelsiz olarak ayrılacak olan tecrübeli orta saha eski takımı Manchester City ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

GUARDİOLA TRANSFERE ONAY VERDİ

İngiliz ekibin patronu Pep Guardiola, eski gözdesi İlkay'ın dönüşüne onay verdi ve yönetim yıldız orta saha ile anlaşma sağladı.

İlkay Gündoğan, 2016-2023 yılları arasında Manchester City'de oynamış ve İngiliz ekibinde 304 maçta 60 gol ve 38 asistlik performans sergilemişti.

2023'te sözleşmesinin bitmesinin ardından Barcelona'ya imza atan 33 yaşındaki futbolcu, Katalan temsilcisinde ise 51 maçta 5 gol attı ve 14 asist yaptı.

DURSUN ÖZBEK'TEN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Barcelona forması giyen yıldız futbolcu İlkay Gündoğan'la ilgili çıkan haberlerle ilgili de daha önce konuşan Özbek, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

"İlkay Gündoğan çok önemli bir futbolcu. Galatasaray da Türkiye'nin en önemli takımı. Konuşulması çok doğaldır. İlkay'ın şu anda Barcelona'dan net şekilde ayrılacağı ya da ayrıldığıyla ilgili bir durum yok. Dolayısıyla şu anda bu konuda yorum yapmanın faydası yok. Önce İlkay'ın durumunun belli olması lazım."

Özbek, İlkay Gündoğan'ın Barcelona'daki durumunu yakından takip edip etmedikleriyle ilgili olarak da "Tabii ki yakından takip ediyoruz." dedi.