VoleybolArina Fedorovtseva'dan Fenerbahçe Medicana'ya müjde!

Arina Fedorovtseva'dan Fenerbahçe Medicana'ya müjde!

03.09.2024 - 11:47 | Son Güncellenme:

Sezonu Fenerbahçe'de tamamlayan ve Çin'e transfer olan Arina Fedorovtseva'dan Fenerbahçe’ye müjde geldi.

Arina Fedorovtsevadan Fenerbahçe Medicanaya müjde

Sultanlar Ligi'nde üst üste 2 sezon şampiyonluk yaşayan Fenerbahçe'nin yıldız smaçörü Arina Fedorovtseva'dan taraftara müjde geldi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE ÇOK ÖZEL BİR KULÜP
Volley News'e konuşan Arina Fedorovtseva Çin'den Fenerbahçe'ye döneceğini doğruladı.

2027'ye kadar Fenerbahçe ile sözleşme imzaladın. Fenerbahçe'ye geri döneceksin. Bu kulüple bağını nasık tanımlarsın?
"Fenerbahçe çok özel bir kulüp. Üç sezon boyunca orada oynadığım için bunu güvenle söyleyebilirim. Yetenekli, hırslı ve güçlü... Ekibimizi böyle tanımlardım. Bunun bir parçası olmaktan ve kendimize belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için arkadaşlarımla birlikte çalışmaktan son derece mutluyum."

YARI FİNAL HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI
Daha iyi yapabileceğin bir şey var mıydı? Her şeyden önce Vero Volley Milano'ya karşı oynadığınız Şampiyonlar Ligi yarı finali…
"Elbette! Geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde yolumuzun bitiş şekli bizi çok üzdü ve hayal kırıklığına uğrattı. Ve bu yüzden ana hedeflerimiz arasında olmaya devam ediyor."

Haberin Devamı

Arina Fedorovtsevadan Fenerbahçe Medicanaya müjde

Fenerbahçe'de iki büyük koçla çalışma fırsatınız oldu: Zoran Terzic ve Stefano Lavarini. Birbirlerinden çok farklılar mı? İkisi arasında bir tercihiniz var mı?
Bence çok iyi koçlar ama birbirlerinden tamamen farklılar. Farklı güçlü yönleri var ve her ikisinden de çok şey öğrenebildim. Onlarla çalıştığım için mutluyum. Ancak onları karşılaştırmanın adil olduğunu düşünmüyorum.

Neden Çin'deki Shanghai'da oynamayı seçtiniz ?
Arina Fedorovtseva: Seçimim ilgi ve meraktan kaynaklanıyor. Çin liginde oynama fikrini her zaman büyüleyici bulmuşumdur. Avrupalı oyuncular için kültürden ligin organizasyonuna kadar her şey biraz farklı.

Bu da konfor alanınızdan çıkıp yeni mücadelelere atılmayı daha da teşvik edici hale getiriyor. Shanghai'yi seçtim çünkü şampiyonluğu kazanmayı hedefleyen çok hırslı bir kulüp. Ayrıca güzel şehir de beni cezbetti.