FenerbahçeFenerbahçe için eylül dert ayı! Zorlu fikstür bekliyor

Fenerbahçe için eylül dert ayı! Zorlu fikstür bekliyor

10.09.2024 - 09:40 | Son Güncellenme:

Milli aranın ardından Fenerbahçe’yi zorlu bir periyot bekliyor. Mourinho ve öğrencileri, eylül ayının kalan bölümünde 3’ü lig ve 1’i Avrupa olmak üzere 4 maça çıkacak. Üstelik bunlardan biri Galatasaray derbisi...

Fenerbahçe için eylül dert ayı Zorlu fikstür bekliyor

Fenerbahçe sezonu erken açtı, şimdiden 8 resmi maça çıktı. Yoğun bir sezon geçirecek olan Fenerbahçe’yi milli aranın ardından zorlu bir periyot bekliyor. Kanarya, eylül ayının kalan bölümünde 4 karşılaşmaya çıkacak. Mourinho ve öğrencileri ilk sınavı 15 Eylül Pazar günü Kasımpaşa deplasmanında verecek. 21  Eylül Cumartesi ise sezonun en heyecanlı maçlarından biri oynanacak: Fenerbahçe, Kadıköy’de ezeli rakibi Galatasaray’ı konuk edecek. Bu aynı zamanda Mourinho’nun Türkiye’deki ilk derbisi olacak.

Haberin Devamı

Alex rakip olacak

Fenerbahçe, dev karşılaşmanın ardından ise Avrupa Ligi’ndeki ilk sınavına US Gilloise karşısında çıkacak. Karşılaşma 26 Eylül Perşembe günü Ülker Stadı’nda oynanacak. Sarı-Lacivertliler, eylülün son maçını ise Antalyaspor deplasmanında oynayacak. Fenerbahçe tarihine adını altın harflerle yazdıran, efsaneler arasına giren Alex de Souza, rakip teknik direktör olarak SarıLacivertliler’in karşısına çıkacak.