Turkish Airlines EuroleagueFenerbahçe Beko'nun yeni transferi Nicolo Melli'den Kobe Braynt itirafı! 'Çok büyük problemdi'

Fenerbahçe Beko'nun yeni transferi Nicolo Melli'den Kobe Braynt itirafı! 'Çok büyük problemdi'

10.09.2024 - 19:14 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Beko'ya 5 yıl aradan sonra geri dönen Nicolo Melli suskunluğunu bozdu. Nicolo Melli'nin Kobe Braynt ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Fenerbahçe Bekonun yeni transferi Nicolo Melliden Kobe Braynt itirafı Çok büyük problemdi

Basketbol Süper Ligi ve EuroLeague'de mücadele edecek Fenerbahçe Beko'nun yeni transferi Nicolo Melli açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli kulübün resmi kulüp televizyonuna konuk olan Nicolo Melli'nin Kobe Bryant ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko'ya geri döndüğü için çok mutlu olduğunu belirten Nicolo Melli, "Geri döndüğüm için çok mutluyum. Tam 5 yıl oldu ama sanki 5 yıldan daha fazlaymış gibi, çok şey hissedildi. Takımın bana bu fırsatı verdiği için çok mutlu ve çok heyecanlıyım. İstanbul’u gerçekten çok özledim. NBA sonrası Milano’ya gittim" dedi.

Olimpia Milano forması giydiği dönemde Fenerbahçe Beko'ya karşı çıktığı maçta çok zorlandığını vurgulayan Nicolo Melli, "Fenerbahçe’nin Milano’ya geldiği maç sanırım hayatımın en zor maçlarından birisiydi. Çok fazla yaşanmışlık ve duygusallık var. Hatta eşim adına da konuşabilirim. O da aynı düşüncelere sahip, ikimiz de çok özledik. Ne kadar EuroLeague hedefine ulaşamasak da çok harika yıllardı. Sonuçlardan çok tecrübeler çok önemli. Takım arkadaşlarımla ve ofisteki çalışanlarla ve koçlarımızla çok iyi ilişkilerimiz oldu. Umarım şu andan itibaren aynı şeyleri tekrarlayabiliriz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

NBA tecrübesi hakkında gelen soruya Nicolo Melli, "Gerçekten müthiş bir tecrübeydi. En büyük şanssızlık Kobe dönemine denk gelmesiydi, o çok büyük problemdi. Aynı zamanda antrenörüm değişti ve kariyerim adına çok iyi şeyler olmadı ama sonuçta minnettarım böyle bir tecrübe yaşadığım için; dünyanın en iyi sporcularıyla bir araya gelmiş oldum" cevabını verdi.

Sarunas Jasikevicius ile çalışacak olmasına değinen İtalyan basketbolcu, "Sarunas’ın başarıları nasıl bir antrenör olduğunu gösteriyor. Onunla çalışacağım için çok şanslıyım, saha içi ve saha dışında neler olacağını hep birlikte göreceğiz" dedi.

Fenerbahçe Beko'ya yeniden transfer olduğu süreci anlatan Nicolo Melli, "İlk önce eşimle görüştüm tabii ki, çünkü küçük bir kızımız var hatta ikinci kızımız da yolda. En başından itibaren hep destekledi. Röportajın başında da söylediğim gibi İstanbul’u çok özlemiştik. Daha sonra menajerim ve diğer aile üyelerimle görüştüm hepsi bana destek çıkınca çok kolay bir karar oldu" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Beko'nun basketbol organizasyonunun Avrupa'da da bilindiğine dikkat çeken Nicolo Melli, "Şu ana kadar her şey iyi gidiyor, ilk maçta istediğimizi yapamadık ama her gün daha iyiye gideceğimizden eminim. Çok uzun süredir birlikte oynayan oyuncular var, takıma yeni katılan tecrübeli oyuncular var. Fenerbahçe’nin basketbol organizasyonunu bütün Avrupa biliyor. Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda bir müze açılmış. Bu kulübün tarihi ve başarılarını göstermek için gerçekten çok güzel bir yer. Tarihin bir parçası olmak adına bütün oyunculara büyük bir motivasyon oluyor, burada olduğum için o yüzden çok mutluyum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Son olarak taraftarlara parantez açan Nicolo Melli, "Çok destek verdiler ve mutluydular geri döndüğüm için. Ben de İstanbul’a ve Fenerbahçe’ye geri döndüğüm için çok mutluyum. Tekrardan sarı lacivert renklerle o atmosfere çıkmak için sabırsızlanıyorum" dedi.