GalatasarayGalatasaray, Chelsea'nin yıldızının peşinde! Transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray, Chelsea'nin yıldızının peşinde! Transfer görüşmeleri başladı

10.09.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılıların, Chelsea forması giyen genç futbolcuyu transfer etmek istediği belirtildi.

Galatasaray, Chelseanin yıldızının peşinde Transfer görüşmeleri başladı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılı takımın Chelsea'da forma giyen 20 yaşındaki orta saha ilgilendiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın genç futbolcu için girişimlere başladığı kaydedildi. TeamTalk'ın haberine göre; Galatasaray'ın Chelsea forması giyen Carney Chukwuemeka ile ilgilendiği belirtildi.

Sarı-kırmızılıların, Carney Chukwuemeka transferinde girişimlere başladığı aktarıldı. Süper Lig devinin, 20 yaşındaki orta sahayı Türkiye'ye transferi konusunda ikna etmeye çalıştığı kaydedildi.

Galatasaray, Chelseanin yıldızının peşinde Transfer görüşmeleri başladı

Chelsea'nin Carney Chukwuemeka transferinde tekliflere açık olduğu vurgulandı. İngiliz futbolcu, bu sezon Chelsea'de resmi maça çıkmadı.

Carney Chukwuemeka'nın Chelsea ile olan sözleşmesi 2028'de sona erecek. 20 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Aston Villa altyapısında yetişen Carney Chukwuemeka, 2022-2023 sezonu başında Chelsea'ye transfer oldu. Chelsea, Carney Chukwuemeka transferi için 18 milyon euro bonservis bedeli ödedi.