Futbol Fatih Terim'e büyük destek!

Fatih Terim'e büyük destek!

20.09.2013 - 15:03 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın eski başkanı Mehmet Cansun, Fatih Terim'e destek verdi.

Fatih Terime büyük destek

Galatasaray’ın eski başkanı Mehmet Cansun, Real Madrid mağlubiyetinin Fatih Terim’in milli takımı da çalıştırıyor olmasıyla ilişkilendirilmesini doğru bulmadığını söyledi.

Haberin Devamı

FATİH HOCA 15 TAKIM DA ÇALIŞTIRSA YİNE BU TAKIM BÖYLE MAĞLUP OLMAZ

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Cansu, “Fatih hoca 5 takım da, 15 takım da çalıştırsa yine bu takım böyle mağlup olmazdı. Burada ne taktik he de takımın bütününün suçlanabileceği bir ortam var. O anda oradaki arkadaşların yaptığı bireysel hatalar baş rolü oynuyor. Bu goller tamamen bireysel hatalardan yendi. Sonrasında ise takım demoralize oldu. Ne defans kaldı” dedi.

NAS’IN O SÖZLERİ SÖYLEDİĞİNE İNANMIYORUM, KARINCAYI BİLE İNCİTMEZ

Cansun, yönetim kurulu üyesi Adnan Nas’ı da çok iyi tanıdığını ifada ederek, “Eşini de kendisini de çok eski senelerdir tanırım. Sayın Nas, karıncayı bile ezmez. Çok dikkatli konuşur. Bazı şeyler söylemiş olabileceğine inanırım ama, böyle hakaret içerikli konuşacağına yüzde yarım dahi ihtimal vermiyorum. Bana göre o kargaşalığın içerisinde sözleri kulaktan kulağa geçerken değişmiş, abartılmış olabilir” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

YENİ SÖZLEŞME NEDEN İMZALANMIYOR?

Yeni sözleşme konusunda kararı verecek olan Fatih hocanın kendisi olduğunu ifade eden Cansun, “Bugüne kadar Fatih hoca ‘Ben Galatasaraylıyım, Galatasaray git demezse ben gitmem’ dedi. Ünal Aysal, ‘Ben Fatih hocayla çalışmaktan dolayı çok mutluyum’ dedi. Bunu da kaç kere deklare etti. Buna rağmen neden bunu imza altına almıyorsunuz deniyorsa demek ki bir düşünce var.

Belki günü geldiğinde, Allah göstermesin, çok kötü sonuçlar olur. Hoca der ki, ‘İşler bu sezon istediğimiz gibi gitmedi. Çalışmak istemiyorum’ der. Bu olasılık göz önünde bulundurularak yeni sözleşme imzalanmıyor olabilir. Biz 2 sezon şampiyon olduk. Çok mutlu günler yaşadık. Bu sezon da aynı şey olacak diye bir kural yok. Başarısız da olabiliriz. Bu da futbolun içerisinde var” diye konuştu.