Galatasaray Fabrizio Romano'dan Sacha Boey iddiası! İşte Galatasaray yönetiminin kararı

Fabrizio Romano'dan Sacha Boey iddiası! İşte Galatasaray yönetiminin kararı

03.06.2023 - 12:34 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın bu sezon parlayan yıldızlarındna bir haline gelen Sacha Boey, performansıyla Avrupa'nın önde kulüplerinin radarına girdi. Ünlüİtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Sacha Boey için yeni bir iddia ortaya attı. Romano, Galatasaray yönetiminin Boey için istediği bonservisi duyurdu.

Fabrizio Romanodan Sacha Boey iddiası İşte Galatasaray yönetiminin kararı

Galatasaray'ın bir önceki sezon Rennes'ten kadrosuna kattığı Sacha Boey, Fatih Terim ve Domenec Torrent ile bekleneni verememişti. Performansıyla büyük eleştiri toplayan Sacha Boey sezon başında takımın başına getirilen Okan Buruk tarafından sarı-kırmızılıların kampına davet edilmemişti.

Haberin Devamı

AVRUPA DEVLERİNİN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Gözden çıkarılan Sacha Boey, sarı-kırmızılıların Lyon'dan transferi Dubois'in sakatlanmasıyla yeniden forma şansı buldu. Ligin ilk maçı olan Antalyaspor maçında performansıyla dikkat çeken Sacha Boey sezon boyunca sergilediği istikrarlı görüntüsüyle Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin de dikkatini çekti.

Geçtiğimiz günlerde Fransa U21 takımına davet edilen Sacha Boey'in yakın zamanda Fransa A Milli Takımı'na da davet edilmesi bekleniyor. Genç oyuncu Fransa Milli Takımı'nda oynamak için Kamerun'dan gelen teklifi geri çevirmişti.

Fabrizio Romanodan Sacha Boey iddiası İşte Galatasaray yönetiminin kararı

MENAJERLİK ŞİRKETİNİ DEĞİŞTİRDİ

Galatasaray'daki performansıyla Avrupa'nın önemli kulüpleri tarafından mercek altında alınan genç Fransız için İngiliz devi Arsenal'in devrede olduğu iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde menajerlik şirketini değiştiren Sacha Boey'in bu hamlesi yeni bir transfer sürecinin başlangıcı olarak yorumlanmıştı.

Haberin Devamı

BOEY'İN PERFORMANSI

Galatasaray formasıyla bu sezon toplamda 34 karşılaşmada görev yapan Sacha Boey, söz konusu karşılaşmalarda 1 gol atarken 4 asistlik katkı sağladı. Transfermarkt verilerine göre Sacha Boey'in güncele piyasa değeri 11 milyon euro olarak belirlenmiş durumda.

Fabrizio Romanodan Sacha Boey iddiası İşte Galatasaray yönetiminin kararı

ARSENAL'DEN RESMİ BİR TEKLİF YOK

Arsenal iddialarının ardından ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'dan Sacha Boey ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Fabrizi Romano, Arsenal'in henüz Sacha Boey için resmi bir girişimde bulunmadığını aktardı. Fabrizio Romano, "Arsenal, haberlere rağmen şu aşamada Sacha Boey için herhangi bir teklifte bulunmadı. Yeni menajeriyle görüşme olmadığı söylendi, birçok oyuncudan sadece biri. Ancak mevcut haliyle bir müzakere yapılmadı." ifadelerini kullandı.

İŞTE GALATASARAY'IN TALEP ETTİĞİ BONSERVİS

Fabrizio, Galatasaray yönetiminin Sacha Boey için 20 milyon eurodan fazla gelir beklediğini belirtti. Sarı-kırmızılıların Nelsson ve Sacha Boey transferlerinden 50 milyon euro gelir hedeflediği aktarılmıştı.

Galatasaray, Sacha Boey için en az 25 milyon euro isterken Nelsson için de serbest kalma bedeli olarak 25 milyon euro isteniyor. Sarı-kırmızılı kulüp iki futbolcunun satışından elde edilecek gelirlerle yeni transfer stratejisini de belirlemiş olacak.

Haberin Devamı

Fabrizio Romanodan Sacha Boey iddiası İşte Galatasaray yönetiminin kararı

TORREIRA VE ZANIOLO'YA DA TEKLİF YAĞIYOR

Galatasaray, Nelsson ve Sacha Boey dışında Torreira ve Zaniolo'ya gelen teklifleri de değerlendirecek. Sarı-kırmızılı yönetim Torreira'nın ayrılığına onay vermezken Zaniolo için 30 milyon euronun üzerinde yapılacak teklifler değerlendirmeye alınacak.

Lucas Torreira için Lazio'nun Nicolo Zaniolo için ise Milan ve Juventus'un devrede olduğu iddia edilmişti. İtalyan basını özellikle Milan'ın Zaniolo transferinde ısrarcı olduğunu iddia ediyor.

Fabrizio Romanodan Sacha Boey iddiası İşte Galatasaray yönetiminin kararı