GalatasarayEleştirilere hedef olmuştu! Galatasaray'da Okan Buruk kararı verildi

Eleştirilere hedef olmuştu! Galatasaray'da Okan Buruk kararı verildi

29.08.2024 - 10:10 | Son Güncellenme:

Sezona oldukça kötü başlayan Galatasaray'da eleştirilerin hedefi olan Okan Buruk hakkında karar verildi. İşte yaşananlar...

Eleştirilere hedef olmuştu Galatasarayda Okan Buruk kararı verildi

Galatasaray sezona kabus gibi başladı... Süper Kupa'da Beşiktaş karşısında alınan ağır sonuç ve Young Boys turunu geçemeyerek hem Şampiyonlar Ligi'nden hem de 950 milyon TL'den olan sarı-kırmızılılarda taraftar oldukça huzursuz.

Haberin Devamı

YÖNETİMDEN OKAN HOCAYA TAM DESTEK

Eleştirilerin odak noktası ise teknik direktör Okan Buruk olmuştu. Bazı kesimlerce ağır eleştiriler alan tecrübeli hocaya yönetimden ise tam destek geldi.

Sabah'ın haberine göre Galatasaray Yönetim Kurulu, "Okan hocamız bizi iki sene üst üste şampiyon yaptı. Sezon daha uzun, önümüzde yeni hedefler var. Yeni transferler oturdukça daha iyi olacağız" diyerek Buruk'a olan güvenlerini dile getirdiler.

HOCAMIZIN ARKASINDAYIZ

Başkan Dursun Özbek de "Hocamızın arkasındayız" sözleriyle tartışmalara noktayı koydu.

"ZOR GÜNLER BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE AŞILABİLİR"

Yönetici İbrahim Hatipoğlu, önceki gün oynanan maçtan sonra yaptığı açıklamada "Oyuncularımızı ve hocamızı korumak hepimizin görevi. Zor günler ancak birlik ve beraberlik içerisinde aşılabilir. En az 2 takviye daha yapıp Avrupa Ligi'ni kazanmak istiyoruz" ifadesini kullanmıştı.