FenerbahçePremier Lig ekibini reddetti, Fenerbahçe'ye geliyor! 4 yıllık anlaşma

Premier Lig ekibini reddetti, Fenerbahçe'ye geliyor! 4 yıllık anlaşma

29.08.2024 - 09:32 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ekipleri transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Süper Lig'de 4. haftaya girerken gündeme gelen son transfer haberlerini sizler için derledik...

Premier Lig ekibini reddetti, Fenerbahçeye geliyor 4 yıllık anlaşma

Trendyol Süper Lig ekiplerinin transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Ligde 4. haftaya giriş yapılacakken ekipler çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor. İşte gündeme gelen son isimler...

SÜPER LİG EKİBİNDEN EMRE MOR İÇİN YALANLAMA

Fenerbahçe kadrosunda düşünülmeyen Emre Mor'un Çaykur Rizespor'a transfer olacağı iddia edilmişti. Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, genç futbolcu hakkında açıklamalarda bulundu.

Radyospor'a konuşan Hasan Yavuz Bakır, "Biz de basından takip ediyoruz. Taylan ve Emre Mor ile ilgili herhangi bir temasımız olmadı. Emre Mor'un Rize'ye geldiği ve hatta sağlık kontrolünden geçti iddiası var. Biz sağlık kontrollerimizi Rize'de değil, İstanbul'da düşünüyoruz. 3 ya da 4 transferimiz olacak. İlhan Hocamızın'ın onayı olmadan transfer yapmıyoruz" dedi.

ÖNCEKİ SEZON PERFORMANSI

Geride bıraktığımız sezonda kiralık olarak gittiği Fatih Karagümrük'te 13, Fenerbahçe'de ise 8 maçta görev yapan Emre Mor, 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

AMRABAT, EVERTON'U REDDETTi, F.BAHÇE'YE ÇOK YAKIN

Premier Lig ekibi Everton, Amrabat için devreye girmek istedi. Ancak yıldız futbolcu, Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme için anlaşma sağladı ve İngiliz ekibinin teklifini düşünmeden geri çevirdi. Sarı-Lacivertliler, Fiorentina ile yapılan pazarlıklarda da büyük aşama katetti. İtalyan kulübü, zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama formülüne ‘evet’ dedi. Şimdi opsiyonda yazılacak rakam için pazarlıklar yürütülüyor. İki takım arasındaki farkın 2 milyon Euro’ya kadar düştüğü öğrenildi.

Anlaşma an meselesi
Fenerbahçe ile Fiorentina’nın 14 milyon Euro’da buluşması ve el sıkışması bekleniyor. Yönetimin hedefi, Amrabat’ı bu hafta İstanbul’a getirip imzayı attırmak. Bunun gerçekleşme ihtimali son derece yüksek görünüyor. Böylece Jose Mourinho, özellikle geçiş oyununda önemli bir rol üstleneceğine inandığı Sofyan Amrabat’a kavuşmuş olacak. (Fanatik)

KRUNİC TAKIM BEĞENMİYOR! AYRILIK İÇİN TEK ŞARTI VAR

Fenerbahçe'de performansı nedeniyle taraftarın tepkisini çeken Rade Krunic, takımdan gönderilmek istenen futbolcular arasında gösteriliyor.

KRUNİC'E İKİ TALİP ÇIKTI

Fanatik'in haberine göre, Bosna-Hersekli orta saha oyuncusuna İtalya'dan Torino ve Empoli talip oldu. Ancak 30 yaşındaki orta sahanın İtalyan ekiplerinde forma giymeye sıcak bakmadığı belirtildi.

İŞTE GİTMEME NEDENİ

Haberde Krunic'in taliplerini beğenmeme nedeni olarak daha iddialı bir takımda oynama isteği gösterildi.

Krunic bu sezon Fenerbahçe formasıyla 4 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 223 dakika süre bulurken gol ya da asist katkısı üretemedi.

Haberin Devamı
BEŞİKTAŞ'A YILDIZ SOL BEK! SON 2 SEZONDA 40.5 MİLYON EURO ÖDENDİ

Sol bek transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın gündemine yıldız bir isim geldi...

De Telegraaf'ın haberine göre siyah-beyazlılar, Bundesliga ekiplerinden Union Berlin'de forma giyen Robin Gosens ile görüşüyor.

2022-2023 sezonunda Atalanta'dan Inter'e 27.40 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Robin Gosens için Union Berlin geçen sezonun başında 13 milyon euro bonservis ödemesi yaptı.

GEÇEN SEZONKİ KARNESİ

Geçen sezon Union Berlin'de 37 resmi maça çıkan Robin Gosens, 7 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

SEKİZ FARKLI MEVKİDE GÖREV ALDI

Joker oyuncu olarak görülen Robin Gosens, kariyeri boyunca tam 8 farklı pozisyonda görev aldı. Gosens; orta saha sol, sol bek, ön libero, sol kanat, merkez orta sağ, sağ bek, on numara ve orta saha sağ pozisyonlarında görev aldı.

GALATASARAY YİNE RAKİBİNDEN BEK ALIYOR! BU DEFA YOUNG BOYS

Young Boys'un genç sol beki Jaouen Hadjam, Şampiyonlar Ligi play-off turundaki Galatasaray maçlarında sergilediği performansla dikkat çekmişti.

Sol bek takviyesi yapmayı planlayan Cimbom'un Jaouen Hadjam'ı listesine eklediği belirtildi.

Young Boys, Jaouen Hadjam'ı 2023-24 sezonunun ara transfer döneminde Nantes'tan 1.3 milyon Euro karşılığında transfer etmişti.

DAHA ÖNCE DE JELERT ALINDI

Geçen sezon sarı-kırmızılıların Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag'da da Elias Jelert dikkat çekmişti. Yönetim Danimarkalı oyuncuyu 9 milyon Euro karşılığında transfer etmişti.


BEŞİKTAŞ'TA SÜRPRİZ İDDİA! BİR STOPER DAHA GELİYOR

Savunmaya son olarak Felix Uduokhai transferini yapan Beşiktaş için sürpriz bir iddia ortaya atıldı...

İtalyan basınında çıkan haberlere göre yönetim, İtalya Serie A ekibi Juventus’tan Tiago Djalo’yla ilgileniyor.

5 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ

Piyasa değeri 12 milyon Euro olan oyuncuyu Juve, 5 milyon Euro bonservis bedeli ile renklerine bağlamıştı. Çizme basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş, oyuncu için Juve’ye teklif sundu.

Haberin Devamı
BEŞİKTAŞ'TA OMAR COLLEY YOLCU! GÖRÜŞMELER HIZLANDI

Beşiktaş, Lugano maçının hazırlıklarını çarşamba günü yaptığı antrenmanla tamamladı.

PAOK kulübüyle transfer görüşmeleri yapan Omar Colley de antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Tecrübeli stoper, görev verilmesi halinde Lugano maçında forma giyebilecek.

Yunanistan ekibi ise bu transfer için girişimlerini hızlandırdı. Colley, Beşiktaş ile sözleşme fesih görüşmeleri yaparken, transferin kısa süre içerisinde netleşmesi bekleniyor. (Fanatik)

GALATASARAY'DA GÜNDEM HERMOSO! TRANSFERDE BÜYÜK ENGEL

Sezona kabus gibi bir başlangıç yapan Galatasaray'da transfer operasyonu başlatıldı...

Takvim'in hberine göre sol bek, orta saha ve stoper takviyesini gündemine alan Galatasaray'ın sıcak temas halinde olduğu isimlerden birisi Mario Hermoso oldu.

Bonservisi elinde olan İspanyol savunmacı ile ilk teması geçtiğimiz hafta kuran ve transferde mesafe kateden yönetim, Şampiyonlar Ligi şoku sonrası frene bastı.

TRANSFER OLDUKÇA ZORA GİRDİ

30 milyon Euro'ya yakın bir gelirden olan Galatasaray, Hermoso'nun istediği yıllık maaşı karşılamada artık çok zorlanacak.

Ayrıca yıldız futbolcunun Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takıma gitmek istediği, bu nedenle de transferin zora girdiği belirlendi.