SkorerDenizli’den hodri meydan

Denizli’den hodri meydan

02.12.2008 - 01:15 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın hocası, Fenerbahçe yenilgisi sonrası yapılan eleştirileri yanıtladı, “Şampiyonlukların nasıl kazanıldığını çok iyi bilirim. Çünkü onları defalarca yaşamış bir insanım” dedi

Denizli’den hodri meydan

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Fenerbahçe’ye 2-1 yenildikleri derbi maçın ardından takımının ve futbolcularının hak etmediği eleştirilerle karşılaştığını ifade ederek, “Kaybettiklerimiz şampiyonluğumuza engel olmayacaktır” dedi.
Derbiden sonra Beşiktaş’ın sanki kendi sahasında bir maça çıktığı, değerli bir rakibine karşı 10 kişi oynamadığı, korkak oynadığı yorumlarının yapıldığını anlatan Denizli, şöyle devam etti:
“Demek ki tüm kamuoyu Beşiktaş’ın ne kadar büyük bir takım olduğunu bu konuşma ve yazılarla kabul ediyor. Büyük bir takımız ve hâlâ şampiyonluğun en büyük adayıyız. Tabii ki kayıp için üzgünüz. Neticede ben hocaları olarak futbolcularımla birlikte camiayla bu üzüntüyü yaşadım. Ama ortaya koyduğumuz mücadeleden, futboldan, kazanma isteğinden hiçbir şekilde üzüntü duymadım, tam tersine kıvanç duydum.”

Haberin Devamı

‘Nasıl kazanıldığını bilirim’
Türkiye’de konuşmaya en yetkili ağızların önde gelenlerinden birisi olduğunu ifade eden Denizli, “Şampiyonlukların nasıl kazanıldığını çok iyi bilirim. Çünkü onları defalarca yaşamış bir insanım” dedi.
Denizli, Fenerbahçe maçında sakatlığı nedeniyle görev vermediği Tello’nun medyaya yansıdığı gibi, oynayabilecek durumda bulunmadığını ifade etti.


Aydın’da menisküs şüphesi
Kartal, Fenerbahçe maçının ardından, Ankaraspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Sınırlı alanda pas ve prese dayalı dayanıklılık antrenmanı yapan siyah-beyazlılar, bundan önce kontrollü pas ve daha sonra da serbest çalıştı. Teknik direktör Denizli, bu çalışmanın ardından takımı 3 gruba ayırarak minyatür kale maç yaptırdı. Antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Çift kale maçta gol yiyen takım, yenilen her golden sonra ceza olarak şınav çekti.
Çift kale maç, Bobo’nun şık golüyle sona erdi. Yerden iyice yükselerek rövaşataya yakın bir hareketle topu filelere gönderen Bobo’yu, Teknik Direktör Denizli de tebrik etti. Sakatlığı bulunan Tello, takımla koşulara katıldıktan sonra ayrı bir çalışma programı uygulandı. Sağ dizindeki ağrı nedeniyle antrenmana katılmayan Aydın’da menisküs şüphesi olduğu bildirildi. Antrenmana katılmayan futbolcunun durumunun, kontrolleri sonrasında netlik kazanacağı belirtildi.



Gurbetçilere gözaltı
Beşiktaş Futbol Düzeni Özkaynak Teknik Direktörü Ufuk Pak, Almanya’nın başkenti Berlin’de faaliyete geçen Beşiktaş Berlin Spor Derneği’ni ziyaret etti, buradaki genç futbolcuları izledi. Türkiye dışında Berlin, Köln ve
Londra’da aynı şekilde eğitim programları uyguladıklarını ifade eden Pak, Berlin’e yaptığı üç günlük ziyaretinde genç futbolcuları görme fırsatı bulduğunu kaydetti.