FutbolBuzlar eridi Gökhan Töre ve Hakan Çalhanoğlu yan yana çalıştı

Buzlar eridi Gökhan Töre ve Hakan Çalhanoğlu yan yana çalıştı

24.03.2015 - 09:47 | Son Güncellenme:

Ömer Toprak, "Gökhan Töre olayı" nedeniyle gelmeyeceğini söyleyince Terim, Ersan'ı kadroya dahil etti. Milliler dün Almanya'ya gitti. Hakan Çalhanoğlu ile Gökhan Töre yan yana çalıştı.

Buzlar eridi Gökhan Töre ve Hakan Çalhanoğlu yan yana çalıştı

Avrupa Şampiyonası elemelerinde Hollanda ile kritik bir maça çıkacak ardından Lüksemburg ile hazırlık karşılaşması oynayacak olan A Milliler, dün Almanya'ya uçtu. Cumartesi günü Hollanda mücadelesi öncesi en büyük kriz Ömer Toprak konusunda yaşandı. Silahların çekildiği Gökhan Töre olayının ardından Fatih Terim tarafından kadro dışı kalan Ömer son çağrıyı da reddetti. Türkiye Futbol Direktörü Terim de Ömer'in yerine Beşiktaş'tan Ersan Adem Gülüm'ü kadroya dahil etti. Fatih Terim bu konuyla ilgili havaalanındaki soruları yanıtsız bıraktı.

Haberin Devamı

HAKAN HAZIR

Milli Takım, İstanbul'dan Almanya'ya 22 isimle hareket ederken yeniden kadroya dahil edilen Hakan Çalhanoğlu ile birlikte Mevlüt Erdinç ve Kazım Kazım burada kampa katıldı. Milliler ilk idmanını dün gerçekleştirdi. Terim'in yeni yardımcıları Vedat İnceefe ve Abdullah Ercan da göreve başladı.

HAKAN VE GÖKHAN YAN YANA

Almanya'daki 'silah olayı' sonrası milli davete karşılık veren Hakan Çalhanoğlu ile Gökhan Töre yan yana çalıştı. Burak, Selçuk, Hakan Balta, Mehmet Topal, Ersan ve Serdar Aziz takımdan ayrı program uyguladı.

"Geçmişe sünger çekelim" diyerek buzları eriten Hakan Çalhanoğlu, Fatih Terim'in ardından Gökhan Töre ile de tüm sorunları çözdü. Hakan Çalhanoğlu, uzun süre sonra katıldığı milli takım kampında arkadaşları tarafından sıcak şekilde karşılanırken Gökhan ile de resmen barıştı. Hakan, idmanda sık sık Gökhan ile yan yana gelip sıcak bir görüntü çizdi.

Haberin Devamı

Milli takımda Gökhan Gönül sevinci

Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinde sakatlığı nedeni ile son dakikada forma giyemeyen Gökhan Gönül, dün Türkiye A Milli takımı ile akşam antrenmanına katıldı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in önceki gece sakatlığını öğrendiğinde üzüldüğü Gökhan'ın yapılan muayenelerde gayet iyi durumda çıkması tüm A Milli takım teknik heyetini sevindirdi. Gökhan Gönül, dün akşam Almanya'da basına kapalı yapılan çalışmanın tamamında yer aldı.

A Milli Takım, Hollanda maçının hazırlıklarını yarın TSİ 17.30'da kamp otelinde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

KEŞFETYENİ
14 Şubat'ta aşkını ilan etmişti! Ne zaman sevgili oldukları ortaya çıktı
14 Şubat'ta aşkını ilan etmişti! Ne zaman sevgili oldukları ortaya çıktı

Cadde | 27.04.2025 - 07:55

Yarışma bittikten sonra aşkını ilan eden Semihcan, Sancakay Ilım ile ne zaman sevgili olduklarını açıkladı.

Yazarlar