FenerbahçeBright Osayi Samuel'den transfer kararı! Fenerbahçe yönetimi harekete geçti

Bright Osayi Samuel'den transfer kararı! Fenerbahçe yönetimi harekete geçti

12.10.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de sözleşmesi sezon sonunda bitecek Bright Osayi Samuel'in transfer konusundaki kararının belli olduğu öğrenildi.

Bright Osayi Samuelden transfer kararı Fenerbahçe yönetimi harekete geçti

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin yıldızı Bright Osayi Samuel'in geleceğine dair kararının netlik kazandığı ortaya çıktı. Sarı-lacivertli takımın tecrübeli futbolcusunun kararı sonrası Fenerbahçe kurmaylarının harekete geçtiği aktarıldı.

Haberin Devamı

26 yaşındaki futbolcunun paylaşımlarının perde arkasının netlik kazandığı kaydedildi. Sabah'ın haberine göre; Bright Osayi Samuel'in sarı-lacivert kalp emojisi ve sus işaretinden oluşan gönderisinin Galatasaray'la anılmasına yanıt olduğu aktarıldı.

26 yaşındaki futbolcunun, kariyerini Fenerbahçe'de sürdürmeye sıcak baktığı belirtildi. Fenerbahçe kurmaylarının, Bright Osayi Samuel için harekete geçtiği vurgulandı. 26 yaşındaki sağ bek ile Fenerbahçe yönetimi arasındaki pazarlıklarda önemli mesafe kat edildiği aktarıldı.

Bright Osayi Samuelden transfer kararı Fenerbahçe yönetimi harekete geçti

Bright Osayi Samuel'in taleplerinin makul seviyede olduğu belirtildi. Pazarlıklarda yıllık ücret konusunda da büyük ölçüde anlaşma sağlandığı vurgulandı. Fenerbahçe ile Bright Osayi Samuel arasındaki imzaların kısa süre içerisinde atılacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

Crystal Palace'ın da ilgilendiği Nijeryalı yıldızın, Türkiye'de mutlu olduğu ve bir pürüz çıkmaması durumunda yeni sözleşmenin imzalanacağı ifade edildi.

Bright Osayi Samuel, bu sezon Fenerbahçe'de 6 müsabakada forma şansı buldu. 26 yaşındaki sağ bek, bu karşılaşmalarda 1 asist üretti. Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Bright Osayi Samuel'in güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Bright Osayi Samuelden transfer kararı Fenerbahçe yönetimi harekete geçti

Blackpool altyapısında futbola başlayan Bright Osayi Samuel daha sonra QPR'da oynadı. Fenerbahçe, 2020-2021 sezonu devre arasında Bright Osayi Samuel'i kadrosuna dahil etti.

26 yaşındaki sağ bek, Nijerya Milli Takımı'nda 18 müsabakada oynadı.