GalatasarayBraga-G.Saray maçının hakemi Rizzoli

Braga-G.Saray maçının hakemi Rizzoli

03.12.2012 - 12:18 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü G.Saray'ın Braga ile yapacağı Nicola Rizzoli yönetecek. UEFA Avrupa Ligi'ndeki Fenerbahçe-Borussia Mönchengladbach maçında ise Manuel De Sousa düdük çalacak.

Braga-G.Saray maçının hakemi Rizzoli

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Portekiz temsilcisi Braga ile yapacağı maçı, İtalyan hakem Nicola Rizzoli yönetecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'nda 5 Aralık Çarşamba günü TSİ 21.45'de oynanacak müsabakada, Rizzoli'nin yardımcılıklarını, Renato Faverani ve Andrea Stefani yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Municipal Stadı'nda oynanacak mücadelede, Antonio Damato ve Paolo Valeri'nin ilave yardımcı hakem olarak yer alacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe-M'Gladbach maçının hakemi Manuel De Sousa

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Fenerbahçe-Borussia Mönchengladbach maçının hakemi de belli oldu. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 6 Aralık Perşembe günü saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Jorge Neves Moreira De Sousa yönetecek.

De Sousa'nın yardımcılıklarını Bertino Cunha Miranda ve Rui Licino Barbosa Tavares yapacak. Maçın ilave yardımcı hakemliğini Artur Manuel Ribeiro Soares Dias ve Carlos Miguel Taborda Xistra yürütecek. Nuno Filipe Santos Tomas Pereira ise karşılaşmanın 4. hakemi olacak.