BeşiktaşBomba transfer iddiası! Cengiz Ünder, Beşiktaş'a önerildi

Bomba transfer iddiası! Cengiz Ünder, Beşiktaş'a önerildi

06.08.2024 - 18:15 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'deki geleceği belirsizliğini koruyan Cengiz Ünder'in Beşiktaş'a önerildiği öne sürüldü. Siyah-beyazlıların bu öneriye cevabı netlik kazandı.

Bomba transfer iddiası Cengiz Ünder, Beşiktaşa önerildi

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen Cengiz Ünder için çarpıcı bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sarı-lacivertli takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Cengiz Ünder'in ezeli rakip Beşiktaş'a önerildiği aktarıldı.

Haberin Devamı

İtalya ve Suudi Arabistan'dan da talipleri bulunan Cengiz Ünder için Beşiktaş'ın cevabı belli oldu. Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst'un sağ kanat transferi istediği belirtildi.

Siyah-beyazlılara, Cengiz Ünder'in önerildiği vurgulandı. Milli futbolcunun, menajeri tarafından Beşiktaş'a teklif edildiği aktarıldı.

Cengiz Ünder'in menajerinin Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ile görüştüğü kaydedildi. Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'le görüşen Cengiz Ünder'in menajerinin, "Cengiz, Türkiye'de kalmak istiyor Beşiktaş'ta da oynamaya sıcak bakıyor" dediği kaydedildi.

Bomba transfer iddiası Cengiz Ünder, Beşiktaşa önerildi

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'in bu teklifi Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a ileteceği belirtildi. Hüseyin Yücel'in Cengiz Ünder'in menajerine şu cevabı verdiği vurgulandı:

Haberin Devamı

"Bu konuyu yönetim kuruluna sunacağım. Giovanni van Bronckhorst'un ve Hasan Arat'ın da onayı olursa Fenerbahçeli yöneticilerle irtibata geçebiliriz."

Cengiz Ünder, geride kalan sezonda Fenerbahçe'de 33 maçta forma şansı buldu. 27 yaşındaki sağ kanat, bu müsabakalarda 9 gol atma başarısı gösterdi. Cengiz Ünder, takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

Cengiz Ünder'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Milli futbolcunun güncel piyasa değeri 14 milyon euro.

Bucaspor altyapısında yetişen Cengiz Ünder daha sonra Altınordu, Başakşehir, Roma, Leicester City ve Marsilya'da oynadı. Fenerbahçe, 2023-2024 sezonu başında Cengiz Ünder için 15 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Cengiz Ünder, A Milli Futbol Takımı'nda 51 karşılaşmada süre aldı. 27 yaşındaki sağ kanat, bu mücadelelerde 16 gol atma başarısı gösterdi.