VoleybolFilenin Sultanları'nda Gizem Örge'den itiraf: Omzumu sahada bıraktım sandım! Melissa Vargas'tan şov

Filenin Sultanları'nda Gizem Örge'den itiraf: Omzumu sahada bıraktım sandım! Melissa Vargas'tan şov

06.08.2024 - 12:57 | Son Güncellenme:

Paris'teki Olimpiyat Oyunları'nda Çin'i karar setinde 3-2 mağlup ederek tarihinde ilk kez yarı finale yükselen A Milli Takımımız'da büyük sevinç yaşanıyor. Oyuncularımız karşılaşma sonrası duygularını dile getirdi.

Filenin Sultanlarında Gizem Örgeden itiraf: Omzumu sahada bıraktım sandım Melissa Vargastan şov

Paris'te 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Filenin Sultanları madalyaya yürüyor... Ay-Yıldızlı ekibimiz, Çin'i karar setinde 3-2 mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı. 

Haberin Devamı

MELİSSA VARGAS'TAN 42 SAYI
Çeyrek final maçında müthiş bir performans sergileyen Filenin Sultanları'nda Melissa Vargas 42 sayı ile katkı sağladı. Filenin Sultanları, yarı finalde 8 Ağustos Perşembe İtalya-Sırbistan maçının galibiyle karşı karşıya gelecek.

Maç sonrası zafer sevinci yaşayan oyuncularımız duygularını şöyle dile getirdi:   

Gizem Örge: Çok duygusalız, söyleyecek bir şey yok. Herkes yüreğini koydu. Bu maçı kazanmayı hak ettik. Madalya için kanımızın son damlasına kadar savaşacağız. Omzumu sahada bıraktım sandım ama 'Bir omzum daha var, devam ederim' diyerek oynadım. Çok mutluyuz, çok gururluyuz.

Bugün Türk sporu için tarihi bir gün. Artık bilen, bilmeyen, içerden, dışardan, seven, sevmeyen herkesten ayağa kakıp bu takımı alkışlamasını rica ediyoruz. Çok emek var. Sonuna kadar mücadeleyi bırakmayacağız. Daha bitmedi, yolumuz devam ediyor. 

Haberin Devamı

F.BAHÇE KULÜBÜ'NDEN GİZEM ÖRGE PAYLAŞIMI

'MADALYAYI HAK EDİYORUZ'

Hande Baladın: Bu takımın her bir bireyiyle gerçekten çok gurur duyuyorum. Bugün birbirimize inanılmaz yardım ettik. Gerçekten madalyayı hak ediyoruz ve onu alabileceğimize inanıyorum.

Filenin Sultanlarında Gizem Örgeden itiraf: Omzumu sahada bıraktım sandım Melissa Vargastan şov

'BÜTÜN TOPLARI ÇIKARMAYA ÇALIŞTIK'

Eda Erdem: Bütün topları çıkarmaya çalıştık. İlk seti kaybetsek de bence Derya ve Meliha'nın girmesi ve skor üretmesi, bizi beşinci sete hazırladı. Hande'nin yokluğunda ikisi çok iyi iş yaptı. Herkes çok iyiydi. Cansu da şansız bir sakatlık yaşadı. Elif girdi, o da çok güzel iş yaptı. Çok mutluyuz. Uzun zamandır çeyrek finallerde ucundan kaçırıyorduk. Şimdi son 4'teyiz. İnanılmaz bir duygu. Daha fazlasını da yapabiliriz. Çok istiyoruz. Uzun zamandır çalışıyoruz. Çok mücadele ediyoruz. Bugün de çok inanmıştık. Bence beşinci sette sağlam kalabilmek ve orada maçı alabilmek bizim için çok değerli. Yarı final için de bize özgüven verecek. Hayatımızın en önemli maçıydı. Zorlu olacağını biliyorduk. Sahada müthiş mücadele vardı. Rakibimizin kim olacağı hiç fark etmez. Bundan sonra kazanmak zorundasınız. Yarı finale çıktık, şimdi bunun mutluluğu var. Ama bunun devamını da getirmeyi istiyoruz.

Haberin Devamı

Derya Cebecioğlu: Bu maçın bizim için ölüm kalım maçı olduğunun farkındaydık. Bunca sene verdiğimiz onca emek, gözyaşı, ter, sakatlık... Her şeyi göz önünde bulundurduk. Gün birlik olma zamanıydı. Sabah kalktığımızda da aynı şeyi konuştuk. Takımla gurur duyuyorum. Çok iyi bir iş başardık. Her şeye rağmen savaştık, pes etmedik.

Meliha Diken: Oyun olarak daha üstündük. Sonuna kadar savaşmaya devam ettik. Hiçbir zaman pes etmedik. Takımımla gurur duyuyorum. Böyle bir takıma karşı çeyrek finalde kazanmak çok önemli. Bu bizim için büyük bir motivasyon olacak.