Yaz OlimpiyatlarıNovak Djokovic'ten Hande Baladın sözleri: Dün görüştüm

Novak Djokovic'ten Hande Baladın sözleri: Dün görüştüm

06.08.2024 - 16:08 | Son Güncellenme:

Paris 2024'te altın madalya kazanan Sırp tenisçi Novak Djokovic, milli voleybolcumuz Hande Baladın ile ilgili kendisine sorular soruya yanıt verdi.

Novak Djokovicten Hande Baladın sözleri: Dün görüştüm

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları tenis branşı tek erkeklerde Sırp Novak Djokovic, altın madalya elde etti. İspanyol Carlos Alcaraz'ı 7-6'lık setlerle 2-0 yenerek şampiyon olan Djokovic, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada Türkiye hakkında gelen bir soruya da yanıt verdi.

Haberin Devamı

'TENİSTE HER ŞEYİ YAŞADIM'

TRT Spor'a konuşan Novak Djokovic, "Kariyerindeki tek eksik madalyayı tamamladın, nasıl hissediyorsun?" sorusunu "Çok gururlu, mutlu hissediyorum. Son sayıyı aldığım andan bu yana aklınıza gelebilecek bütün pozitif duyguları hissediyorum. Tenisteki her şeyi yaşadığımı düşünüyordum. Dün şimdiye kadar hiç hissetmediğim şeyleri hissettim. Ülkemi olimpiyat oyunlarında temsil edip altın madalya almak daha önce deneyimlediğim hiçbir şeye benzemiyordu" sözleriyle yanıtladı.

Novak Djokovicten Hande Baladın sözleri: Dün görüştüm

"HANDE BALADIN'LA TANIŞTIM"

Djokovic, "Hiç Türkiye'de bulundun mu?" sorusunu "Türkiye'ye gittim ama yakın zamanda değil. 3 yıl önce Türkiye - Sırbistan basketbol maçını izlemek üzere İstanbul'a gitmiştim. Türkiye'yi seviyorum. En güzel ülkelerde birisi. Umarım yakın zamanda tekrardan ziyaret edebilirim. Sizin sporcularınızı da takip ediyorum. Aslında dün Hande Baladın ile görüştüm. Ona ve Türkiye Voleybol Milli Takımı'na iyi şanslar diledim" diyerek yanıtladı.