BeşiktaşBilal Meşe'den Giovanni van Bronckhorst'un tercihlerine tepki! 'Immobile’yi niye oyundan aldın?'

Bilal Meşe'den Giovanni van Bronckhorst'un tercihlerine tepki! 'Immobile’yi niye oyundan aldın?'

07.10.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep FK ile Beşiktaş arasında oynanan maç 1-1 eşitlikle sona erdi. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe siyah-beyazlı ekibi değerlendirdi.

Süper Lig’in 8’inci haftasında Gaziantep FK, konuk ettiği Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe karşılaşmayı ve siyah-beyazlı ekibi değerlendirdi.

Haberin Devamı

Bu kayıp Bronckhorst’a yazar / Bilal Meşe

Beşiktaş’ın dış hatlar karnesi malum, zayıf! Ya iç hatlar? Namağlup yarışın içinde, pek de bırakacağa benzemiyor, tabii ki şimdilik!
Bakın, Paulista savunmanın en iyi ismi. Uduokhai ile uyum içinde, iyi bir ikili oluşturdular. Paulista nazara geldi, yerini Emirhan’a bıraktı.

'KURTARMAKTAN YORULDU'

Genç futbolcu pek hata yapmadı, ancak Kartal Paulista’yı çok aradı! Özellikle ikinci yarıda rakibin müthiş baskısına direniş göstermek için büyük efor harcadılar...  Taaa ki, 90+5’e kadar! Kaleci Mert ne yapsın, arkadaş kurtarmaktan yoruldu, ya o olmasaydı, Kartal’ın namağlup, ünvanını Gaziantep’te bırakması işten bile değildi!

Immobile kariyerinde ender penaltı kaçırdı, olabilir... Ancak Kartal’ın ileri uçta en büyük kozudur İtalyan golcü. Rakip savunmayla boğuşuyor, kritik girişimler yapıyor, Kartal’a penaltı kazandırıyor.

Haberin Devamı

Zorlu deplasmanda 31’de kalabalık savunmanın arasına daldı, kaleci Dioudis çıktı, İtalyan futbolcuyu yere indirdi. VAR devreye girdi, hakem izledi, beyaz noktayı gösterdi. Immobile’nin belli ki bir alışkanlığı var, kalecilerin sağına atıyor, ama bu kez kaçırmadı takımını 1-0 öne geçirdi.

Rafa Silva’yı sadece bu yarıda net bir fırsatı harcarken gördük, pek etkili olamadı ilk yarıda..
Gaziantep mi? Bir gol attılar, ofsaytta takıldılar! Sadece 4’de Okereke ile bir pozisyon yakaladılar, hepsi o kadar!

Bilal Meşeden Giovanni van Bronckhorstun tercihlerine tepki Immobile’yi niye oyundan aldın

'VAY HALİNİZE'

Valla ligde hiçbir maç kolay değil... Öyle biri bulmak kolay, ikiyi hatta üçü bulamazsanız vay halinize!
İkinci yarının hemen başında alın size Okereke, net pozisyon, ya Mert kurtarmasıydı?
Van Bronckhorst da bir farklı skoru korumak amacıyla, Rachica, Mustafa, Bahtiyar ve Tayyip hamleleri rakibin iştahını kabartmadı değil! Çünkü, üretemiyorsan ki Kartal, ikinci yarıda bundan yoksundu! Geriye ne kalıyor, kapan savunmana, zamana oyna, skoru koru!

Peki, nereye kadar kardeşim?

Sen hücumdaki etkili oyuncularını kenara alır, takımı savunmaya çekersen, 90+5’te gelir Maxim, senin üç puan hayalini yerle bir eder!

'IMMOBİLE'Yİ NİYE OYUNDAN ALDIN?'

Haberin Devamı

Kişisel olarak onu bunu bilmem arkadaş, sen büyüksen ki Beşiktaş büyük takımdır, sahada topunla tüfeğinle savaşacaksın! Immobile’yi niye oyundan aldın? Rakip savunmayı zorlayan, çıkmalarını engelleyen bir isimdi, olmazzz, sahada kalacak arkadaş, kalacak! Ya Muçi’ye niye bu kadar sabır gösterdin, bal yapmayan arı misali!

Koca Beşiktaş, penaltıyla bir gol buldu, üretme konusunda sınıfta kaldı! Kişisel olarak bu iki puan kaybını, Van Bronckhorst’a yazarım arkadaş, lamı cimi yok! Oyuncu hamleleri de sıfır ötesiydi, peki Salih Uçan neredeeee!