GalatasarayNihat Kahveci'den Okan Buruk'a tepki: Mauro Icardi'ye zarar veriyor!

Nihat Kahveci'den Okan Buruk'a tepki: Mauro Icardi'ye zarar veriyor!

06.10.2024 - 22:27 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Alanyaspor'u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından Nihat Kahveci değerlendirmelerde bulundu.

Nihat Kahveciden Okan Buruka tepki: Mauro Icardiye zarar veriyor

Eski futbolcu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın Alanyaspor'u 1-0'lık skorla mağlup ettiği karşılaşmanın ardından konuştu. Nihat Kahveci, sarı-kırmızılı takımın golünü atan Yunus Akgün'ün performansına hayran kaldı ve Kerem Aktürkoğlu detayını açıkladı.

Haberin Devamı

Nihat Kahveci'nin Okan Buruk'un Mauro Icardi tercihine dair sözleri dikkat çekti. Nihat Kahveci, Okan Buruk'un Mauro Icardi tercihine sert çıktı.

Okan Buruk'un Mauro Icardi ısrarını eleştiren Nihat Kahveci, "Okan Buruk, yedekte Halil Dervişoğlu ve Vinicius varken Mauro Icardi nefes aldığı sürece oynattı. Mauro Icardi bu ara nefes de alamıyor. Riga deplasmanı ve bugün Alanya maçında 170 dakika yine işin içinde olmayan Icardi'ye nasıl bu kadar dayandı bende merak konusu. Mauro Icardi'nin dokunulmaz olduğu dönemler var mıydı? Vardı. Bak şu an Icardi'ye de zarar veriyor Okan Buruk. Şu an mırıldanmalar başladı, sosyal medya başladı" dedi.

Galatasaray'da Batshuayi'nin oynamasını beklediğini vurgulayan Nihat Kahveci, "Ben bu maçta Batshuayi'yi bekliyordum. Riga deplasmanındaki Icardi'den sonra... Batshuayi öyle ya da böyle, Antep deplasmanını hatırlayalım en iyilerden biriydi. Hareketliydi... Bugün çaprazdan bir tane vurdu, vadiye yolladı. Batshuayi'nin o yönleri de var, inanılmaz kötü vuruşları da var" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yunus Akgün'ün performansına parantez açan Nihat Kahveci, "Yunus Akgün'e helal olsun. Hoşuma giden tarafı öz güvenle oynuyor. Attığı golü kenara bırak, topu alıyor, dripling yapıyor. Riga deplasmanında bile en doğru işleri Yunus Akgün yaptı. Helal olsun kardeşim sana. Kerem Aktürkoğlu gitti. Kerem Aktürkoğlu'nun yerine oynuyorsun ilk 11'de, beklenti yüksek. Kerem Aktürkoğlu bu baskıyı daha da artıyor, akıyor Benfica'da… Bir de öyle bir baskı var çünkü 'Kerem atıyor, bizde Yunus oynuyor. Yunus bunun karşılığını verecek mi' diyorlar, Yunus veriyor. Çocuğa helal olsun, tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.