BeşiktaşBeşiktaş'ın kaptanı Mert Günok hedefini açıkladı!

Beşiktaş'ın kaptanı Mert Günok hedefini açıkladı!

25.09.2024 - 20:16 | Son Güncellenme:

Beşiktaş forması giyen Mert Günok, Ajax maçı öncesi basın toplantısında konuştu.

Beşiktaşın kaptanı Mert Günok hedefini açıkladı

UEFA Avrupa Ligi'nin 1'inci haftasında Ajax ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta takım kaptanı Mert Günok düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı takımın kaptanı Mert Günok, Ajax'ı mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'nde sezona iyi başlamak istediklerini kaydetti.

Hollanda ekibine karşı deplasmanda zor bir maça çıkacaklarının bilincinde olduklarını aktaran milli kaleci, "Avrupa arenasında oynamak her oyuncu ve takımlar için iyi hissettiriyor. Katıldığımız için mutluyuz. Güzel bir maç bizi bekliyor. İki takım için de zorlu bir maç olacak. İyi hazırlandık. Güzel bir atmosfer olacağına inanıyorum. Taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz." diye konuştu.

Bu sezon daha güçlü bir takım olduklarının altını çizen Mert Günok, "Geçen sezona göre daha oturaklı ve kendimizi bilen bir şekilde oynuyoruz. Bunda hocamızın etkisi büyük. Avrupa'da gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Maç maç gitmeyi her zaman tercih ederim. İyi başlamak önemli. İyi başlamak istiyoruz. Zorlu denebilecek bir gruptayız. İnşallah buradan galip gelerek Türkiye'ye dönmeyi hedefliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Giovanni van Bronckhorst'un futbolculara ne istediğini net bir şekilde aktarabildiğini ifade eden deneyimli file bekçisi, "Rakip analizlerini çok iyi yapıyoruz. Hocamızın direktiflerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Lige iyi başlamamız da burada öz güvenli şekilde bulunmamıza bir sebep." dedi.

Son olarak yaşı ilerledikçe performansının artmasıyla ilgili bir soruyu Mert Günok, "Bunu oynamaya geç başlamaya borçluyum. Genç yaşlarda daha fazla süre alabilseydim farklı şeyler konuşabilirdik. Şakayla karışık bir cevap... 5 sene daha oynama niyetim var. Aynı şekilde devam etmek istiyorum. Umarım bu şekilde sürer." şeklinde yanıtladı.