BeşiktaşBeşiktaş'ta Immobile'den Icardi cevabı! 'Rekabet olacak'

Beşiktaş'ta Immobile'den Icardi cevabı! 'Rekabet olacak'

14.07.2024 - 14:58 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Asbaşkan Hüseyin Yücel ve yeni transfer Ciro Immobile, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Immobile, Icardi ile ilgili gelen soruya cevap verdi.

Beşiktaşta Immobileden Icardi cevabı Rekabet olacak

Beşiktaş'ta Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Asbaşkan Hüseyin Yücel ve yeni transfer Ciro Immobile, basın toplantısı düzenledi.

Haberin Devamı

YÜCEL: LAZIO İLE 48 SAAT PAZARLIK YAPTIK
Asbaşkan Hüseyin Yücel şunları söyledi: Lazio ile 48 saat boyunca pazarlık yaptık. İlk söyledikleriyle son söyledikleri uyuşmasa bile Immobile fedakarlık yaparak Beşiktaş'a gelmek istediğini söyledi ve son noktayı koydu. 

YABANCI SAYISINI 12'YE DÜŞÜRMEK ZORUNDAYIZ
Transferde şu anda bir es verme zamanı geldi. Çünkü yabancı oyuncu sayısını planlamak gerekiyor. 19 yabancı oldu. Bunu 12'ye düşürmek zorundayız. 1 ay daha süremiz var. Hiç kimse şüphe etmesin. Transferlerimiz çok iyi. Biz bu yolda çalışmaya devam edeceğiz."

"Kampın sonunda hocamızdan alacağımız rapor doğrultusunda hem gidecek hem kalacak hem de takviye gerekirse, o rapora göre takımımızı tamamlayıp yola devam edeceğiz."

Haberin Devamı

Beşiktaşta Immobileden Icardi cevabı Rekabet olacak

IMMOBILE: KENDİMİ ÖNEMLİ HİSSETTİM
Siyah-beyazlı takımın golcüsü ise transfer için şunları söyledi: "Sayın başkanımıza, tüm yönetime teşekkür ederim. Çok mutluyum. Kariyerimde yeni bir sayfa açıyorum. 8 senelik Lazio macerasından sonra yeni bir sayfa açmak için buradayım. Beni çok fazla isteyen bir takım olduğunu gördüm ve kendimi önemli hissettim. Lazio'ya da teşekkür etmek istiyorum. Yeni bir maceraya başlıyorum. Önemli işler yapmayı umuyoruz. Bu sezona çok istekli başlayacağız. Taraftarı mutlu etmeye çalışacağız. Taraftara ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. Onlar için elimden geleni yapacağım. Maç sonunda formamın terli olduğunu onlara göstereceğim"

ICARDI İLE ARAMIZDA BİR REKABET OLACAK
Icardi, Mertens ve Dzeko önemli oyuncular. Aramızda bir rekabet elbette olacak. Onların önünde olmak istiyoruz. Saha içinde ve saha dışında önemli bir rolüm olacak. Takımımız da oyun içerisinde gol anlamında liderlik arayan bir profil arıyordu. Önemli bir sezon olacak. Az önce söylediğim gibi bu sezona en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz."

 "Hocamızla konuştuk. Takımın ihtiyacına göre nerede oynayacağım konusunda daha da fazla konuşacağız. Takımımızda çok önemli oyuncular var. Ben de bu ihtiyaca göre elimden geldiğince katkı sağlamaya çalışacağım."

"En önemli özelliği nedir?"
"Biraz daha derinlere gelip orada pozisyon aramaya çalışacağım. Bunu yapabileceğim oyuncular da var. Bunu idmanlarda daha da geliştireceğiz. Hep birlikte daha da iyi bir takım olacağız."

Haberin Devamı

"Türk futbolu hakkında, buranın sert ve büyük bir lig olduğunu biliyorum. Lazio ve Beşiktaş taraftarları, çok tutkulu. Bir futbolcu için bu çok önemli. Lazio'da 8 yıl boyunca beni çok sevdiler, çok desteklediler. Ben aynı şeyleri burada da Beşiktaş taraftarlarına yapmayı istiyorum."

Beşiktaşta Immobileden Icardi cevabı Rekabet olacak

"Zor bir karar almak zorundaydım buraya gelmeden önce. Sizi seven bir şehirden ayrılmak zor oldu. Ama futbol böyle. Süreçler ve kararlar her zaman böyle olmuştur. Yeni bir sayfa açtım. Elimden gelen en kısa sürede hazır olacağım. Taraftarların karşılamasından dolayı da son derece mutlu oldum."

HÜSEYİN YÜCEL'DEN DI MARIA CEVABI
"Di Maria hiç pazarlık sürecine girmeden bize gelmek istemediğini söyledi. Gelmek istemeyen oyuncuyu biz de istemeyiz. Hummels ve Okay Yokuşlu ile ilgilendik ama bu transferlerin gerçekleşme ihtimali sıfır."

Haberin Devamı

FEYYAZ UÇAR: BENDEN DAHA İYİ OLDUĞU TARTIŞILIR
"Immobile benden daha iyi bilinen bir oyuncu. Benden daha iyi olduğu tartışılır. (Gülerek) Benden daha iyisini getirmek değil, benden daha iyisini yetiştirmek asıl amacımız."

"Immobile, penaltılarla birlikte 25 golün altına düşmez."

AYRILACAK OYUNCULARDAN DESTEK İSTİYORUZ
"Brad Friedel, çalışmalara devam ediyor. Öncelik bu, faydalanamayacağımız oyuncuların ayrılmasıyla ilgili çalışmaları var. Gitmesi söz konusu olan oyunculardan da destek istiyoruz. Burada kalıp da gereğini yapmamış arkadaşların bize destek vermelerini istiyoruz. Giderken de el sıkışarak, kucaklaşarak ayrılmak istiyoruz. Eğer bunu başaramazsak, elimizdeki oyunculara lisans çıkaramayacağız. Camia olarak bir seferberlik var. Herkesin yardımına ihtiyacımız var."

HÜSEYİN YÜCEL: GEDSON ASKIDA
Transferle ilgili konuşan Asbaşkan Yücel: "Şu anda askıda. Herhangi bir gelişme yok. Olduğu takdirde değerlendiririz. Rakamlar, teklifler önemli. Hocamızın kararı önemli. Olduğu takdirde değerlendireceğiz. Bizim öncelikli hedefimiz kampa iskelet kadroyu yetiştirmekti. Bunu da başardık. Hocamızın kararı doğrultusunda karar vereceğiz ve ona göre hareket edeceğiz." dedi.

 

 

Yazarlar