FenerbahçeFenerbahçe'de Jose Mourinho'dan Emre Mor'a sert uyarı! 'Takım oyununda hiç yoksun'

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan Emre Mor'a sert uyarı! 'Takım oyununda hiç yoksun'

14.07.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Emre Mor'a sert çıktığı öğrenildi. Portekizli teknik direktörün, yıldız isimle yaptığı konuşma ortaya çıktı.

Fenerbahçede Jose Mourinhodan Emre Mora sert uyarı Takım oyununda hiç yoksun

Avusturya kampını noktalayan Fenerbahçe'de dikkat çeken bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Jose Mourinho'nun Emre Mor'a ciddi bir uyarıda bulunduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Emre Mor'un bireysel oyuna yönelik davranışları sebebiyle sert çıktığı aktarıldı. Haber Global'in haberine göre; Jose Mourinho'nun Emre Mor ile yaptığı görüşmede şu ifadeleri kullandığı vurgulandı:

"Takım oyununda hiç yoksun. Topu aldığın zaman etrafını hiç görmüyorsun. Bireysel yeteneklerin çok üst düzey ama böyle gidersen üst düzey futbolcu olamazsın, oyun bundan ibaret değil."

Fenerbahçede Jose Mourinhodan Emre Mora sert uyarı Takım oyununda hiç yoksun

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun bireysel oyun düşüncesi sebebiyle eleştirdiği Emre Mor'un geleceği henüz netlik kazanmadı.

EMRE MOR'UN KAMP DÖNEMİ PERFORMANSI

Emre Mor, sarı-lacivertlilerin Topuk Yaylası Tesisleri'nde oynadığı Petrolul Ploiesti maçında ikinci yarıda maça dahil olmuştu.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin, Avusturya kampında Admira Wacker ile karşı karşıya geldiği özel maçta Emre Mor, 63'üncü dakikadan itibaren süre almıştı. 26 yaşındaki kanat oyuncusu, Hajduk Split maçında ise 59'uncu dakikadan itibaren forma şansı bulmuştu. Emre Mor, Fenerbahçe'nin Avusturya kampında oynadığı son hazırlık maçında Strasbourg karşısında 79'uncu dakikadan itibaren süre almıştı.

Fenerbahçede Jose Mourinhodan Emre Mora sert uyarı Takım oyununda hiç yoksun

SEZONU FATİH KARAGÜMRÜK'TE TAMAMLADI

26 yaşındaki kanat oyuncusu, geride kalan sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Fatih Karagümrük'te forma giymişti. Emre Mor'un Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Tecrübeli hücum oyuncusunun güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

Lyngby altyapısında yetişen Emre Mor daha sonra Nordsjaelland, Borussia Dortmund, Celta Vigo, Galatasaray, Olimpiakos ve Fatih Karagümrük'te oynadı. Emre Mor, A Milli Futbol Takımı'nda 15 müsabakada süre aldı ve 1 gol attı.