BeşiktaşBeşiktaş'ta Hasan Arat ve Giovanni van Bronckhorst görüştü!

Beşiktaş'ta Hasan Arat ve Giovanni van Bronckhorst görüştü!

05.10.2024 - 07:03 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta futbolcuların yoğun maç temposundan yorulduğu öğrenildi. Öte yandan Başkan Hasan Arat ile Giovanni van Bronckhorst'un yaptığı toplantının ayrıntıları ortaya çıktı.

Beşiktaşta Hasan Arat ve Giovanni van Bronckhorst görüştü

Beşiktaş, daha şimdiden 11 resmi maça çıkarken, bunlardan 6 oyuncunun takımın omurgasını oluşturup her maçta oynaması, futbolcuları yorgun düşürdü.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı ekipte, Paulista, Gedson, Rafa Silva ve Immobile, tüm karşılaşmalarda yer alırken, Svensson, Masuaku ve Mert ise sakat veya cezaları nedeniyle birer maç kaçırdı ama Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst’un asları arasında yer aldı. Futbolcuları yoğun tempodan şikayetçi...

HASAN ARAT - BRONCKHORST GÖRÜŞTÜ

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, skordan bağımsız olarak takımın oynadığı futbolu beğendiklerini ifade ederek, Eintracht Frankfurt karşılaşmasının sonrasında Teknik Direktör Brockhorst ile bir toplantı yaptığı öğrenildi.

Yaklaşık 20 dakika süren toplantıda, taraftarın protestolarının da gündeme geldiği ifade edildi. Arat’ın tecrübeli teknik adamdan, ıslıklara değil, takıma bakmasını istediği belirtildi.

Haberin Devamı

LİGDE DÖKTÜRDÜ, AVRUPA'DA DÖKÜLDÜ

Beşiktaş’ın defans hattı, Türkiye’de çok başarılı ancak Avrupa en çok gol yiyen takımlar arasında yer aldı. 7 haftalık maratonda ligde sadece 4 gol yiyen siyah-beyazlılar, Avrupa maçlarında oynadıkları 4 karşılaşmada kalesinde 10 gol gördü.

Son oynanan Eintracht Frankfurt karşılaşmasında da kalede yer alan Ersin’in tribünler tarafından ıslıklanması, futbolcuları çok üzdü.

ÜMRANİYE'YE MORAL ZİYARETİ

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile yönetimi, Avrupa’da henüz puan alamayan takımı ayağa kaldırmak için harekete geçecek. Ligde başarılı bir çizgiye oturan ancak UEFA Avrupa Ligi’nde isteneni yapamayan ekibin moral motivasyonunu daha yükseğe taşımak isteyen siyah-beyazlı yönetimin Ümraniye’ye giderek futbolcularla bir toplantı yapacakları öğrenildi.

MERT GÜNOK HAZIR

Avrupa’da Eintracht Frankfurt karşısında alınan 3-1’lik mağlubiyetin kötü izlerini atmaya çalışan Beşiktaş, ara vermeden Gaziantep ile oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Avrupa Ligi’nde görev yapanlar dün yenilenmeyle günü tamamlarken, diğerleri ise lig için çalışmalarına devam etti.

Omuzunda ağrı bulunan Mert Günok’un oynayabilecek duruma geldiği, Teknik Direktör van Bronckhorst’un görev vermesi durumunda Gaziantep karşısında sahada olacağı ifade edildi.

Yazarlar