TrabzonsporNe yaptın Uğurcan Çakır! İnanılmaz kurtarış

Ne yaptın Uğurcan Çakır! İnanılmaz kurtarış

15.09.2024 - 22:14 | Son Güncellenme:

Trabzonspor ile Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında karşı karşıya geldi. Maça damga vuran isim ise Uğurcan Çakır oldu.

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor evinde Beşiktaş'ı konuk etti. 10 kişi kalan Trabzonspor'da kaptan Uğurcan Çakır takımını taşıyan isim oldu.

Haberin Devamı

TRABZON'DA KIRMIZI KART ÇIKTI
Trabzonspor, karşılaşmanın 13. dakikasında 10 kişi kaldı. Bordo-mavili takımda Edin Visca, Rafa Silva'ya faul yaptı. Hakem Ali Şansalan, VAR'dan gelen uyarının ardından pozisyonu ekranda izledi.

Hakem Ali Şansalan, pozisyonu izledikten sonra Visca'ya 13. dakikada kırmızı kart gösterdi, Trabzonspor 10 kişi kaldı. Visca, Trabzonspor - Beşiktaş rekabetindeki en erken kırmızı kartı gördü

UĞURCAN ÇAKIR DAMGASI
Uğurcan Çakır, Beşiktaş maçında 7 kritik kurtarış yaptı. Beşiktaş 22 şut çekerken 7'si kaleyi buldu. Milli kaleci, bu sezon Süper Lig'de kalesine gelen 18 şutun 17'sini kurtardı.

UĞURCAN'DAN İNANILMAZ KURTARIŞ
Beşiktaş, 60. dakikada ikinci gole çok yaklaştı. Sol kanattan Masuaku'nun ortasında Rafa Silva, ceza sahasında topuğuyla çok şık bir vuruş yaptı. Uğurcan, ters ayakta yakalanmasına rağmen çabuk toparlandı ve bu topu kurtardı.

Haberin Devamı

ŞENOL GÜNEŞ İLK MAÇINA ÇIKTI
Trabzonspor'da göreve geri dönen Şenol Güneş, takımın başında çıktığı ilk maçtan eşitlikle ayrıldı. Bordo-mavililer, ligde oynadığı 3 maçta da sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu sonucun ardından Trabzonspor, ligde puanını 3 yaptı.