BeşiktaşBeşiktaş'ta Ernest Muçi hedefini açıkladı!

Beşiktaş'ta Ernest Muçi hedefini açıkladı!

14.07.2024 - 19:02 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın genç yıldızı Ernest Muçi, Slovenya kampında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşta Ernest Muçi hedefini açıkladı

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ın genç on numarası Ernest Muçi suskunluğunu bozdu. Arnavut futbolcu, gelecekte forma giymek istediği ligi açıkladı.

Haberin Devamı

Süper Kupa maçına dikkat çeken ve sezona iyi başlamak istediklerini belirten Ernest Muçi, "Geçtiğimiz sezon hiçbirimizin istediği gibi gitmedi. Bu sezon daha çok çalışacağız. Süper Kupa'yı bu sezon için harika bir özgüven kaynağı olarak görüyorum. Sezona iyi başlamak istiyoruz" dedi.

Saha içerisinde görev alacağı bölgeye dair gelen soruya Ernest Muçi, "Hocamızla yeni sezonda hangi mevkide oynayacağıma dair konuşmadık. Hocamız böyle bireysel mevzulardan çok fiziksel ve taktiksel meselelere yoğunlaşıyor. Bana en uygun yeri bulacağına inancım tam" cevabını verdi.

A Spor'a konuşan Ernest Muçi, Beşiktaş'ın bu sezon yaptığı transferlere dair şu ifadeleri kullandı:

"Rafa Silva ve Ciro Immobile gibi çok kaliteli oyuncularla oynayacağım için çok mutluyum. En iyi liglerde, en iyi takımlarda oynadılar. Aynı şekilde Gabriel'i de bu listeye dahil ediyorum. Sadece benim için değil bütün genç oyuncular için yol gösterici olacaklar."

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta oynamaktan gurur duyduğunu vurgulayan Ernest Muçi, "Beşiktaş'tan ve İstanbul'da bulunmaktan çok mutluyum. İstanbul, yaşayabileceğim en iyi şehir olabilir. Beşiktaş'ta oynamaktan gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

Takım arkadaşlarıyla arasındaki uyuma değinen Ernest Muçi, "Takımdaki her oyuncuyla ve her personelle aram çok iyi. Ancak özellikle Milot'la oldukça yakınız. Beni buraya geldiğim ilk günden beri sanki aylardır buradaymışım gibi aralarına kabul ettiler" dedi.

Beşiktaşta Ernest Muçi hedefini açıkladı

Avrupa Şampiyonası'nda daha fazla süre almak istediğinin altını çizen Arnavut futbolcu, "Avrupa Şampiyonası'nda olmak benim için çocukluk hayaliydi. İnanılmaz bir deneyimdi. Daha fazla oynamayı ben de isterdim ama bu hocamızın takdiriydi. Beşiktaş taraftarına bana olan destekleri için teşekkür ederim" açıklamasını yaptı.

Ernest Muçi son olarak kariyer hedeflerine dair şu sözleri dile getirdi:

"En büyük hedefim Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak. Bu bireysel bir hedef, bunlar olmadan önce bana büyük bir yatırım yapan kulübüm için, beni kucaklayan taraftarım için elimden geleni yapacağım."