BeşiktaşBeşiktaş'ta Ciro Immobile affetmiyor! Yine damga vurdu

Beşiktaş'ta Ciro Immobile affetmiyor! Yine damga vurdu

20.10.2024 - 17:02 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında TÜMOSAN Konyaspor'u konuk eden Beşiktaş'ta golcü yıldız Ciro Immobile damga vurmaya devam ediyor.

Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş, Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Müsabakada Ciro Immobile ve Rafa Silva rüzgarı esti.

Haberin Devamı

IMMOBILE DURDURULAMIYOR
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ciro Immobile, Konyaspor karşılaşmasını boş geçmedi. İtalyan yıldız, 30. dakikada fileleri havalandırmayı başardı. Immobile, bu golle birlikte bu sezon tüm kulvarlarda 12 gole ulaştı.

Bu sezon Süper Lig'de en fazla gol atan oyuncu olan Ciro Immobile (8), rakip kaleye gönderdiği 11 isabetli şutun %73'ünü gole çevirdi.

RAFA SUSKUNLUĞUNU BOZDU
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Silva 5 maçlık gol suskunluğuna Konyaspor maçıyla son verdi. Beşiktaş'ın ikinci golünü kaydeden Silva bu sezon toplamda 5. golü kaydetti.

Beşiktaşta Ciro Immobile affetmiyor Yine damga vurdu

BEŞİKTAŞ'TA 4 EKSİK
Siyah-beyazlı ekipte 4 futbolcu, Konyaspor maçının kadrosuna dahil edilmedi. Sakatlıkları bulunan Milot Rashica, Gabriel Paulista ve Ersin Destanoğlu'nun yanı sıra Jean Onana da kadroda yer almadı.

Haberin Devamı

SEMİH KILIÇSOY, 7 MAÇ SONRA İLK 11'DE
Beşiktaş'ın milli oyuncusu Semih Kılıçsoy, tüm kulvarlarda 7 maç sonra ilk 11'de sahaya çıktı. Son olarak 29 Ağustos'ta İsviçre ekibi Lugano ile oynanan UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşının başlangıç kadrosunda yer alan 19 yaşındaki futbolcu, son 7 maçta ise Van Bronckhorst tarafından ilk 11'de tercih edilmemişti.

Semih Kılıçsoy, bu müsabakaların 6'sında sonradan oyuna dahil olurken, birinde ise süre bulamamıştı.