VoleybolBeşiktaşlı Brakocevic'ten Türkçe tepki: Bu voleybol HAYDİ!

Beşiktaşlı Brakocevic'ten Türkçe tepki: Bu voleybol HAYDİ!

22.09.2024 - 15:44 | Son Güncellenme:

Kupa Voley'de Aras Kargo ile karşı karşıya gelen Beşiktaş zorlu maçı 3-2 kazandı. Müsabakada Beşiktaş kaptanı Brakocevic'in başhakeme verdiği Türkçe tepki damga vurdu.

Beşiktaşlı Brakocevicten Türkçe tepki: Bu voleybol HAYDİ

Grup etabında, SigortaShop ve Aras Kargo'yu mağlup eden Beşiktaş, Kupa Voley'de Aras Kargo'yu 3-2 mağlup etti. Mücadele sırasında 2-1 geriye düşen siyah-beyazlılar geri dönmesini bildi ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Haberin Devamı

Beşiktaş-Aras Kargo karşılaşmasının en skorer ismi 24 sayıyla Hanna Klimets olurken; Olivia Rozanski 17 sayıyla Beşiktaş'ın en skorer ismi oldu.

GDS İSTEĞİ TARTIŞMA YARATTI
Mücadelenin 4. setinde yaşanan tartışma ise canlı yayına yansıdı. Başhakem Aras Kargo başantrenörü Suphi Doğancı'ya out verdiğini söyledi. Bunun üzerine Aras, GDS isteğinde bulundu.

Beşiktaşlı Brakocevicten Türkçe tepki: Bu voleybol HAYDİ

BRAKOCEVIC'TEN TÜRKÇE TEPKİ: BU VOLEYBOL, HAYDİ!
Rakip takımın GDS için geç kaldığını dile getiren kaptan Jovana Brakocevic ve Beliz Başkır itirazda bulundu. Brakocevic hakemin yanına giderek 'Nasıl challenge verirsin?' dedi. Hakem ise karşı takımın sayıyı kendilerine verdiğini zannettiklerini söyledi.

Bunun üzerine Brakocevic: 'Fark etmez, o anlamadı diye zaman tanıyamazsın. Bu 'anlamadılar oyunu' değil. Bu voleybol, HAYDİ!' sözlerini sarf etti. Beşiktaşlı yıldızın sözleri canlı yayına yansıdı.