BeşiktaşBeşiktaş ve Fenerbahçe transfer yarışında! Eyüpspor da peşinde

Beşiktaş ve Fenerbahçe transfer yarışında! Eyüpspor da peşinde

02.09.2024 - 18:04 | Son Güncellenme:

Süper Lig devleri Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yanı sıra Eyüpspor'un 33 yaşındaki sağ bek için harekete geçtiği öne sürüldü.

Beşiktaş ve Fenerbahçe transfer yarışında Eyüpspor da peşinde

Transfer döneminin son günlerinde takımların çalışmalarına hız verdiği süreçte çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Süper Lig'den Beşiktaş, Fenerbahçe ve Eyüpspor'un yıldız futbolcunun peşine düştüğü iddia edildi.

Haberin Devamı

Sky Sports'un haberine göre, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Eyüpspor'un Keiran Trippier için harekete geçtiği belirtildi. Türkiye'den 3 kulübün de yıldız futbolcuyu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak transfer etmek istediği aktarıldı.

Keiran Trippier bu sezon Newcastle United'da 3 maça çıktı. 33 yaşındaki sağ bek, bu müsabakalarda 139 dakika sahada kaldı.

Beşiktaş ve Fenerbahçe transfer yarışında Eyüpspor da peşinde

Keiran Trippier'in Newcastle United ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. İngiliz yıldızın güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Manchester City altyapısında yetişen Keiran Trippier daha sonra Barnsley, Burnley, Tottenham ve Atletico Madrid'de oynadı. Newcastle United, 2021-2022 sezonu devre arasında İngiliz yıldızı 14 milyon euro bedelle transfer etti.

Haberin Devamı

Beşiktaş ve Fenerbahçe transfer yarışında Eyüpspor da peşinde

Keiran Trippier, İngiltere Milli Takımı'nda 54 karşılaşmada süre aldı. 33 yaşındaki sağ bek, bu mücadelelerde 1 gol atma başarısı gösterdi.