GalatasarayGalatasaray'da Kerem Aktürkoğlu için ayrılık yakın! İşte yeni adresi

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu için ayrılık yakın! İşte yeni adresi

02.09.2024 - 18:04 | Son Güncellenme:

Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu ile ilgili bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı. Milli futbolcunun, Avrupa'nın köklü kulübüne imza atacağı öne sürüldü.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu için ayrılık yakın İşte yeni adresi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde çarpıcı bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı takımdan ayrılığı konusunda çok sayıda iddia ortaya atılan milli futbolcunun yeni adresinin belli olmak üzere olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Portekiz basınından Record'un haberine göre; Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya transfer olmak üzere olduğu belirtildi. Yıldız futbolcunun kısa süre içerisinde Portekiz'e gideceği kaydedildi. İmzaların atılmasının an meselesi olduğu aktarıldı.

Kerem Aktürkoğlu transferi için Galatasaray ve Benfica'nın anlaşma sağladığı kaydedildi. Başarılı futbolcu için Benfica'nın 11 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği vurgulandı. Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya imza atmak için Portekiz'e gittiği belirtildi.

Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica ile 4 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladığı öğrenildi.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu için ayrılık yakın İşte yeni adresi

Kerem Aktürkoğlu yaz transfer döneminde Rus ekibi Spartak Moskova ve İspanya temsilcisi Real Sociedad'la anılmıştı. Yıldız futbolcunun Galatasaray'da kaptanlıktan alınmasının ardından yaptığı açıklama ses getirmişti.

Haberin Devamı

25 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon Galatasaray'da 6 karşılaşmada forma şansı buldu. Milli futbolcu, bu müsabakalarda 2 gol atma başarısı gösterdi. Kerem Aktürkoğlu, takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.

Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 25 yaşındaki sol kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu için ayrılık yakın İşte yeni adresi

Gölcükspor altyapısında futbola başlayan Kerem Aktürkoğlu daha sonra Hisareyn, Başakşehir, Bodrum FK, Karacabey Belediyespor ve 24 Erzincanspor'da oynadı. Galatasaray, 2020-2021 sezonu başında Kerem Aktürkoğlu'nu bonservis bedeli olmadan kadrosuna kattı.

Kerem Aktürkoğlu, A Milli Futbol Takımı'nda 34 karşılaşmada süre aldı. 25 yaşındaki kanat oyuncusu, Ay-Yıldızlı forma altında 6 kez rakip fileleri havalandırdı.

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'da forma giydiği dönemde 2 Süper Lig ve 1 TFF Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.