Almanya BundesligaAlmanya'da Nuri Şahin'e ağır eleştiri! 'Fiyasko, Terzic virüsü'

Almanya'da Nuri Şahin'e ağır eleştiri! 'Fiyasko, Terzic virüsü'

23.09.2024 - 19:01 | Son Güncellenme:

Bundesliga'nın 4'üncü haftasında Stuttgart deplasmanından 5-1 mağlup ayrılan Borussia Dortmund'da Nuri Şahin yerden yere vuruldu. Alman basını, Türk teknik direktörle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Almanyada Nuri Şahine ağır eleştiri Fiyasko, Terzic virüsü

Nuri Şahin yönetimindeki Borussia Dortmund, Bundesliga'nın 4'üncü haftasında Stuttgart ile karşı karşıya geldi. Müsabakayı Stuttgart kazandı. Stuttgart'ın 5-1'lik galibiyeti sonrası Alman basınından Nuri Şahin ile ilgili çarpıcı eleştiriler geldi.

Haberin Devamı

Bundesliga'da lider Bayern Münih'in 5 puan gerisinde kalan Borussia Dortmund'da Nuri Şahin ile ilgili Alman basını çok sert eleştirilerde bulundu.

BILD'in haberinde şu ifadeler kullanıldı:

"Borussia Dortmund'un ünlü defansı birden bire jöle gibi dengesizleşti. Terzic virüsünün tehdidi altındaki yeni teknik direktör Nuri Şahin için büyük gerileme. Nuri Şahin kadro karmaşasına bir son vermeli. Eğer Dortmund performansında istikrar yakalayamazsa, tüm üst düzey turnuvalarda kupalar rakiplere gidecek."

Kicker'da yer alan haberde ise, "Son düdüğün hemen ardından Nuri Şahin yardımcılarını etrafına topladı ve VfB Stuttgart karşısında alınan 1-5'lik net mağlubiyetin ardından yapılan ilk konuşma muhtemelen oldukça gürültülüydü. İlk beş maçta alınan dört galibiyet ve bir beraberliğin ardından, yeni sezonun ilk gerilemesi daha da ağır oldu" denildi.

Haberin Devamı

Almanyada Nuri Şahine ağır eleştiri Fiyasko, Terzic virüsü

Borussia Dortmund'un yetersiz bir performans gösterdiği belirtilen haberde, "Stuttgart'taki maç yakın mesafelerde bir ders niteliğindeydi. VfB'nin geçen sezon Sebastian Hoeness yönetiminde birçok rakibini parçalara ayırma şekli, Şahin'in BVB'si için rol modellerden biriydi. Pazar günü oyun anlamında yetersiz olmalarının yanı sıra diğer tüm açılardan da yetersizdiler: Orta saha oyuncusu Waldemar Anton'un da itiraf ettiği gibi, 'temeller', keskinlik, uyanıklık, temiz paslaşma, kontra atak eksikliği vardı" şeklinde devam edildi.

Sport.DE'de yer alan haberde bir boks maçı benzetmesi yapıldı:

"Tıpkı İngiliz profesyonel boksör Daniel Dubois'nın favori vatandaşı Anthony Joshua'yı ilk rauntta sert bir vuruşla sürpriz bir şekilde iplerin arasından yere indirmesi gibi, VfB Stuttgart da daha önce yenilmeyen Borussia Dortmund'u sadece birkaç dakika sonra yere serdi ve sonra da devam etti. Maçtan sonra BVB yıldızları taş kesilmiş ifadelerle ve yorum yapmadan doğruca kendilerini bekleyen takım otobüsüne yürüdüler."

Almanyada Nuri Şahine ağır eleştiri Fiyasko, Terzic virüsü

Sport1.DE'nin haberinde ise şu ifadeler kullanıldı:

"Şahin artık zor sorulara katlanmak zorunda! Borussia Dortmund Stuttgart'ta tam anlamıyla sınıfta kaldı. Neredeyse her BVB oyuncusu bir 'performans düşüklüğü' gösterirken, Teknik Direktör Nuri Şahin de basının zor sorularına katlanmak zorunda kalıyor. BVB, VfB Stuttgart deplasmanında kötü bir yenilgi aldı. Koç Nuri Şahin son düdüğün ardından dehşete düşmüş görünüyordu."

Yazarlar