GalatasarayÖZEL | Galatasaray'da transfer operasyonu! İşte Ebimbe ve Zalewski'de son durum

ÖZEL | Galatasaray'da transfer operasyonu! İşte Ebimbe ve Zalewski'de son durum

10.09.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Zalewski için Roma, Ebimbe’nin için de Eintracht Frankfurt ile belli noktaya geldi, söz aldı. Ancak Polonyalı Zalewski ikna edilmeye çalışılıyor, Alman ekibinde yer alan Ebimbe de “evet” derse transfer bitecek.

ÖZEL | Galatasarayda transfer operasyonu İşte Ebimbe ve Zalewskide son durum

Galatasaray’da kanat ve orta saha takviyesi için çalışmaların yoğun şekilde sürdüğü belirtildi.

Haberin Devamı

Roma’da forma giyen Nicola Zalewski ve Eintracht Frankfurt’ta oynayan Junior Dina Ebimbe ile yakından ilgilenen sarı-kırmızılılarda iki futbolcunun durumunun kısa süre içinde netleşmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılı yetkililer henüz biten bir şey olmadığını belirterek, “Görüşmeler devam ediyor. İki futbolcuyla ilgileniyoruz ve bitirmek istiyoruz ama başka alternatiflerimiz de var” ifadesini kullandı.

Galatasaray’ın, Zalewski için Roma ile anlaştığı ama genç futbolcunun kararını beklediği belirtildi. Roma ile bir sene kontratı kalan 22 yaşındaki Polonyalı futbolcunun ikna edilmesi durumunda anlaşmanın yapılacağı bildirildi. 

ÖZEL | Galatasarayda transfer operasyonu İşte Ebimbe ve Zalewskide son durum

Ebimbe için de benzer bir durumun söz konusu olduğu belirtildi. Paris Saint Germain altyapısından çıkan ve 2023 yılında 6.3 milyon euro karşılığında Eintracht Frankfurt’a transfer olan Ebimbe’nin kulübüyle 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Haberin Devamı

Alman kulübüyle belli bir noktaya gelen sarı-kırmızılılar, 23 yakındaki Fransız futbolcunun da evet demesi  durumunda transferini gerçekleştirecek. 

Zalewski ve Ebimbe’de yaşanacak olumsuz bir durumda ise alternatif isimlerin bulunduğu belirtildi.

ÖZEL | Galatasarayda transfer operasyonu İşte Ebimbe ve Zalewskide son durum

NE VARSA GENÇLERDE VAR

Cim-Bom’un bu yaz transfer ettiği veya düşündüğü oyuncuların gençliği dikkat çekiyor.

Bu sezon Batshuayi hariç sarı-kırmızılılar 25 yaş veya altındaki isimlere yöneldiği gözlerden kaçmadı. Bu durum, hem ilerde bu futbolculardan  para kazanmak için önemli bir avantaj gibi gözükürken hem de takımın direnci ve fiziksel kapasitesi için önemli bir tercih olarak değerlendirildi.

Galatasaray’ın renklerine bağladığı isimlerin yaşları şöyle: Jelert (21), G. Sara (25), Jakobs (25-satın alma opsiyonlu kiralık), Osimhen (25-kiralık). Gündemdeki Zalewski ise 22, Ebimbe 23 yaşında.

Yazarlar