GalatasarayOsimhen, Galatasaray çılgınlığını Nijerya'ya taşıdı

Osimhen, Galatasaray çılgınlığını Nijerya'ya taşıdı  

06.09.2024 - 14:29 | Son Güncellenme:

Ülkesindeki milli takım kampına katılan Victor Osimhen'i takım arkadaşları ve teknik ekip Galatasaray'a transferinden dolayı kutladı.

Osimhen, Galatasaray çılgınlığını Nijeryaya taşıdı

Victor Osimhen'in Galatasaray'a transferi, Nijerya'da da gündemi belirledi. Napoli'den sarı-kırmızılı ekibe transfer olan futbolcu, İstanbul'daki transfer işlerini tamamladıktan sonra milli takım kampına katılmak üzere ülkesinin yolunu tuttu.

Haberin Devamı

Benin ve Ruanda maçları öncesinde Uyo kentine üzerinde pahalı kolyesiyle ayak bastığı belirtilen 25 yaşındaki santrforun, kafileye katılma görüntüleri ülkenin futbol federasyonunun resmi hesaplarından paylaşıldı. Milli takım kampında herkesle tek tek selamlaşan oyuncunun yeni kulübünün ise, kampta bir numaralı gündem maddesi olduğu ortaya çıktı.

Osimhen, Galatasaray çılgınlığını Nijeryaya taşıdı

Transfer konusu kampın gündemi 
Ülke basınındaki haberlere göre tarihi başarılar yakaladığı İtalyan ekibiyle yollarını ayırarak Süper Lig'in yolunu tutması kampta konuşulan konuydu. Teknik ekip ve takım arkadaşlarının kendisini coşkuyla karşıladığı, transferi dolayısıyla tebrik ettikleri belirtildi. 

Osimhen, Galatasaray çılgınlığını Nijeryaya taşıdı

Galatasaray formalarıyla kampa gitti
Osimhen'in Türkiye'den çıktığı Afrika seyahatinde ayrıca yanında bir çok 45 numaralı Galatasaray forması götürdüğü ortaya çıktı. Milli takım kampında kaldıkları otel odasında formaları sergileyen ve muhtemelen arkadaşlarına hediye eden Osimhen'in bu anına ilişkin görüntüler, sosyal medyada yayınlandı. İngiltere'de Nottingham Forest forması giyen Nijeryalı milli futbolcu Taiwo Awoniyi, kişisel Instagram'ından paylaştığı story'de otel odasındaki Galatasaray formalarına ilişkin görüntüleri gözler önüne serdi.

Haberin Devamı

Napoli'yi takipten çıkıyorlar
Öte yandan Victor Osimhen'in Napoli'den Galatasaray'a transferinin İtalyan ekibine sosyal medyada takipçi kaybettirdiği, sarı-kırmızılılara ise yeni takipçiler kazandırdığı belirtildi. Nijeryalı futbolseverlerin Napoli'yi takipten çıktıkları, oyuncunun yeni takımı Galatasaray'ın hesaplarını takip etmeye başladıkları ifade edildi.