Milli TakımA Milli Futbol Takımı'na yeni yıldız! Atakan Karazor tercihini yaptı

A Milli Futbol Takımı'na yeni yıldız! Atakan Karazor tercihini yaptı

30.09.2024 - 20:34 | Son Güncellenme:

Stuttgart forması giyen 27 yaşındaki orta saha Atakan Karazor'un milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandığı öğrenildi.

A Milli Futbol Takımına yeni yıldız Atakan Karazor tercihini yaptı

Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ta oynayan Atakan Karazor ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 27 yaşındaki orta sahanın milli takım tercihini yaptığı belirtildi.

Haberin Devamı

Sky'ın haberine göre; Atakan Karazor'un A Milli Futbol Takımı'nda oynamaya karar verdiği aktarıldı. Almanya Milli Takımı Teknik Diektörü Julian Nagelsmann'ın da kısa süre önce Atakan Karazor ile temasa geçtiği vurgulandı.

27 yaşındaki orta sahanın buna rağmen tercihini Türkiye'den yana kullandığı belirtildi.

Türkiye Futbol Federasyonu, Atakan Karazor'un A Milli Futbol Takımı'nda oynaması için kısa süre önce uygunluk sağlamıştı.

Stuttgart'ta kaptanlığı da üstlenen Atakan Karazor, bu sezon 8 müsabakada oynadı. Atakan Karazor bu mücadelelerde 1 gol attı. 27 yaşındaki orta saha, takım arkadaşlarına 1 asist yaptı.

Atakan Karazor'un Stuttgart ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. 27 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Haberin Devamı

SW Essen altyapısında futbola başlayan Atakan Karazor daha sonra Bochum altyapısı, Borussia Dortmund II, Holstein Kiel ve Stuttgart'ta oynadı.