Voleybolİlkin Aydın'dan Erden Timur cevabı! 'Galatasaray ile yaşıyorum'

İlkin Aydın'dan Erden Timur cevabı! 'Galatasaray ile yaşıyorum'

30.09.2024 - 18:31 | Son Güncellenme:

Galatasaray Daikin'in kaptanı İlkin Aydın dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İlkin Aydından Erden Timur cevabı Galatasaray ile yaşıyorum

Sultanlar Ligi ekiplerinden Galatasaray Daikin'in kaptanı İlkin Aydın, konuk olduğu bir YouTube kanalında çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

İlkin Aydın, sarı-kırmızılı takımda görev aldığı dönemde sözleşme görüşmelerinde Erden Timur ile görüştüğüne yönelik iddiaları cevapladı. İlkin Aydın, Galatasaray'da en beğendiği futbolcunun Dries Mertens olduğunu dile getirdi.

Galatasaray'la sözleşme yenilediği dönemde Erden Timur ile hiç görüşmediğini belirten İlkin Aydın, "Ben kendisiyle hiç görüşmedim. Sadece Mehmet Cibara ve imza aşamasında da Dursun Özbek ile iletişime geçtim. Tabii ki Galatasaray'da kalmak istiyordum ama bu noktada profesyonel olarak baktığımızda kendimi hep bir seviye üste atlatmaya çalışıyorum her sezon. Bunu düşünerek karar vermem gerekiyordu süreç bu yüzden biraz uzadı" dedi.

İlkin Aydından Erden Timur cevabı Galatasaray ile yaşıyorum

Galatasaray'ın kendisi için bir yaşam tarzı olduğunu vurgulayan İlkin Aydın, "Ben Galatasaray'la büyüdüm. Bu benim için çok büyük bir şey. Ben Galatasaray ile yaşıyorum baktığınız zaman. Kalma sebeplerimden biri zaten benim Galatasaray'a duyduğum sevgi ve saygı olduğu için Galatasaray benim için yaşam tarzı olabilir" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Daha önce çok sayıda teklif aldığını dile getiren İlkin Aydın, "Diğer takımlardan teklif aldım tabii ki. Ama tabi benim tercihim Galatasaray oldu bu noktada" açıklamasını yaptı.

İlkin Aydın'ın bu sözlerinin ardından sunucudan, "Fenerbahçe Medicana'dan da teklif aldın, diğer büyük takımlardan da" şeklinde bir tepki geldi.

"Galatasaray'da en beğendiğin futbolcu kim" sorusuna İlkin Aydın, "Şu anda Mertens. Acayip iyi. Hele o Kadıköy'de attığı gol var ya, yeter" cevabını verdi.