Galatasarayİtalyan gazeteciden olay Victor Osimhen iddiası! 90 milyon euroluk madde

İtalyan gazeteciden olay Victor Osimhen iddiası! 90 milyon euroluk madde

30.09.2024 - 18:21 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Osimhen için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Nijeryalı yıldızla ilgili İtalyan gazetecinin ortaya attığı iddia ses getirdi.

İtalyan gazeteciden olay Victor Osimhen iddiası 90 milyon euroluk madde

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın Napoli'den kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Victor Osimhen ile ilgili çarpıcı bir transfer iddiası öne sürüldü. Sarı-kırmızılı takımın yıldızının ara transfer döneminde takımdan ayrılabileceği belirtildi.

Haberin Devamı

İtalyan gazeteci Ciro Venerato, Domenica Sportiva'ya Victor Osimhen'le ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. Ciro Venetaro, Napoli'ye devre arasında 90 milyon euroluk bonservis bedeli ödenmesi halinde Victor Osimhen'in Türkiye'den ayrılabileceği vurgulandı.

90 milyon euroluk bonservis bedelinin ara transfer döneminde ödenmesi halinde Galatasaray'ın da pay alacağı aktarıldı. Öte yandan transferin sezon sonunda gerçekleşmesi durumunda daha ucuza bitebileceği belirtildi.

İtalyan gazeteciden olay Victor Osimhen iddiası 90 milyon euroluk madde

Victor Osimhen, Galatasaray'da 4 müsabakada forma şansı buldu. Nijeryalı santrfor, bu karşılaşmalarda 2 gol atma başarısı gösterdi. Victor Osimhen, takım arkadaşlarına 4 asist yaptı.

25 yaşındaki santrfor, satın alma opsiyonu olmadan sezon sonuna kadar Galatasaray'a kiralandı. Victor Osimhen'e sezon sonuna kadar 6 milyon euro maaş ödeneceği KAP'a bildirildi.

Haberin Devamı

Ultimate Strikers altyapısında futbola başlayan Victor Osimhen daha sonra Wolfsburg, Charleroi, Lille ve Napoli'de oynadı. Victor Osimhen'in Napoli ile olan sözleşmesi 2026'da sona erecek. 25 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 100 milyon euro.

Victor Osimhen, Nijerya Milli Takımı'nda 35 müsabakada forma şansı buldu. 25 yaşındaki santrfor, bu mücadelelerde 21 kez rakip fileleri havalandırdı.